Sari la conținut

Să tot facem sport

mers la salaVeneam de la masă și eram în spatele unor fete pe care le auzeam vorbind despre cum merg ele la sală, despre ce bine se simt ele după ce fac mișcare.

Foarte frumos am zis în gândul meu, uite că fetele se îngrijesc și se pregătesc de plajă.

Am intrat împreună în clădire, ele s-au oprit la lift și eu am luat-o pe scări.

Oare sportul, mișcarea, ar trebui să se termine de îndată ce ieșim pe ușa de la sală, două-trei etaje urcate pe scări dăunează?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. razorsbk 3 Jun 2014 @ 13:48

    E cu dus si intors. Daca ai avut leg day in ziua precedenta te feresti de orice presupune scari /cutie manuala la masina . Asta daca te-ai antrenat corect si nu doar sa te afli in treaba.

    Raspunde
  2. Gabriel Tudosă 3 Jun 2014 @ 14:13

    Foarte des se intampla lucrurile astea.Vad tot felul de oameni:”vreau sa fiu sanatos”,”vreau sa fac sport si sa mananc sanatos”,”vreau sa fiu intr-o forma buna” si altii dar care nu prea fac nimic in sensul asta.E mai mult complex decat de a merge la sala.Mai vad fete care merg la sala,se suie pe banda sau pe bicicleta si merg sau pedaleaza usor timp de o ora in care isi actualizeaza de cateva ori statusul de pe facebook…sau diverse.Asta nu e sport,e prosteala.Decat sa mergi la sala sa mergi pe banda o ora mai bine mergi cu prietenii in parc si te plimbi.Sunt frustrat pentru ca oamenii astia ocupa si locurile in sala,aparatele…

    Raspunde
  3. Mihaela 3 Jun 2014 @ 14:23

    Oamenii aia care “ocupa locurile” platesc un abonament. Nu cred ca suntem in masura sa ii judecam pe altii.

    Raspunde
  4. denis 4 Jun 2014 @ 15:05

    Sunt oameni care fac sport si oameni care doar cred asta..sunt foarte increzuti nu vor ajutor nicaieri..zici ca s.au nascut invatati..si pe unii ia mai si prostit engleza…ei se antreneaza cardio…outdoor…indoor…si alte porcarii mai mult tehnologia de ei.sunt mai atenti la ceasul de fite de la mana decat la miscarea propriu- zisa….cand vor pricepe si ei ca viata incepe cu adevarat atunci cand limita de confort dispare…unora chiar le place sa traiasca cu pe jumatate inactivi….

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)