Sari la conținut

Hai noroc!

bere

Pentru ca Iulian a avut comentariul nu numarul 39.000 i-am trimis niste bere. Berea a ajuns la Iasi si e pregatita pentru chef :P, dupa cum vad din poza trimisa de Iulian :)

Hai noroc!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Mihai 12 Oct 2011 @ 21:22

    Ursus Dark e mai bun ca Silva Dark :P

    Raspunde
  2. Iulian 12 Oct 2011 @ 21:26

    Pai cadoul a fost cam asa: Bergenbier Nefiltrata pentru mine si Silva Bruna pentru prietena mea. Cred ca e destul de clar cam cat duce fiecare :D

    Cat despre preferinte, n-as vrea sa fac reclama, dar Nefiltrata mi se pare cam cea mai buna bere pe care o gasesti in supermarket in acest moment.

    Multumesc Criserb inca o data. In urmatoarele 2 minute o deschid pe prima, si nu cred ca o sa o simt macar, deci abia la a doua o sa ma gandesc la tine cand o beau :D

    Raspunde
  3. Cristian 13 Oct 2011 @ 09:36

    Da, mai Iulian total de acord, dar…Bergenbier? Are gust de suc de mere. Nefiltrata trebuie nu trebuie sa fie dulce, dar desigur de gustibus… Iti recomand cu caldura Oettinger sau Kaiserdom, prima e maxim 3 lei si se gaseste cam in toate hypermarketurile.

    PS: si eu sunt setat pe nefiltrata, iar sotia pe Silva Dark :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)