Sari la conținut

Harta retelelor sociale

In caz ca nu erati convinsi ca febra Facebook-ului a cuprins aproape intreaga lume, poza de mai jos va va convinge sigur.

social_network

Din cate se vede doar cateva tari din Asia si Brazilia au reusit sa reziste fenomenului creat de Mark Zuckerberg, dar oare pentru cat timp.

Cu un numar impresionant de 600 milioane de useri, Facebook detine locul 1 in topul retelor de socializare in tari precum Australia, Canada, Franta, Germania, Italia, Spania, UK, USA.

La noi, trecerea masiva de la hi5 la Facebook s-a realizat in perioada decembrie 2009-iunie 2010.

Apropo, voi ati ramas fideli hi5-ului sau ati trecut pe facebook? Sau nici una din ele nu va pasioneaza?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. elaul 14 Dec 2010 @ 23:23

    hehe..eu am si cont pe Orkut si pot spune ca este mai ..”prietenos” decat Facebook-ul.Dar e mai..exclusivist asa, deoarece ai nevoie de invitatia unui membru ca sa te poti inscrie.Si are cateva optiniuni pe care nu le-am vazut la FB.Una dintre ele este posibilitatea de a vedea cine ti-a vizitat profilul in ultima perioada..

    Raspunde
  2. radu 14 Dec 2010 @ 23:27

    @elaul si pe FB poti sa vezi cine ti-a vizitat profilul, cu o anumita aplicatie; si legat de Orkut sincer tot ce stiu despre el ca e detinut de Google deci nu ma pot pronunta.

    Raspunde
  3. pantera mov 15 Dec 2010 @ 11:03

    eu am inteles ca la fb nu se poate verifica cine ti-a vizualizat profilul, pentru ca asa a fost el facut. am vazut nushcate aplicatii pe la altii dar pana acum n-a zis nimeni ca merge. logic ar fi ca daca ar merge, sa fie un feature al fb-ului, nu o aplicatie adaugata de useri.

    Raspunde
  4. criserb 15 Dec 2010 @ 11:14

    Da si eu stiam de aplicatia respectiva dar nu am folosit-o. Nu prea dau acces aplicatiilor pe care nu le stiu sau despre care nu am recomandari.

    @radu – ai incercat tu aplicatia aia si functioneaza?

    Raspunde
  5. radu 15 Dec 2010 @ 17:37

    @criserb – nu am incercat nici eu aplicatia, doar am auzit de ea:D

    Raspunde
  6. elaul 15 Dec 2010 @ 19:09

    sa va fac un PrtScn din Orkut, ca sa vedeti ce frumos se vad vizitatorii pe prima pagina?:P

    Raspunde
  7. criserb 15 Dec 2010 @ 21:03

    La ce mi-ar folosi sa vad cine ma admira in fiecare zi? :)

    Raspunde
  8. pantera mov 15 Dec 2010 @ 22:24

    da, nici pe mine nu ma intereseaza sa stiu, si imi place sa nici nu stie altii de mine :P mi se pare mai ok asa decat pe hi5, dar acolo chiar asta era scopul..lipeli din astea ‘sociale’, pe fb in general lumea adauga numai persoanele cunoscute, scopul nu mai e sa ai 1765 de ‘prieteni’ in lista si sa verifici zilnic ce cocalar a mai salivat la pozele tale :P

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)