Sari la conținut

H&M vine in Romania

 

foto-zf H&M (Hennes& Mauritz), unul dintre cei mai populari retaileri de îmbrăcăminte din lume, cu afaceri anuale de 10 mld. euro, se află în discuţii avansate cu Anchor Group, dezvoltatorul a două dintre mallurile importante din Capitală, Plaza România şi Bucureşti Mall, şi ar urma să deschidă chiar anul acesta cel puţin un magazin, potrivit unor surse din piaţă, citate de "Ziarul Financiar".

[sursa zf.ro]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. octavian 12 Mar 2010 @ 13:44

    eu a tb sa merg la roma pt h&m cu mada, acum sper ca se linisteste :)

    Raspunde
  2. Cezar 12 Mar 2010 @ 14:39

    Dar oare vor veni si cu preturile decente din restul Europei? Sau cu toate colectiile actualizate?

    Raspunde
  3. bamby 12 Mar 2010 @ 14:53

    mmda vorbe, vorbe,… tot aja au zis si acum 4 ani k fac shi au facut =)) UN NIMIK pana se face in romania h&m mai dureaza vreo 10 ani p putzin =))

    Raspunde
  4. bamby 12 Mar 2010 @ 14:56

    mmda aja aud de 4-5 ani intruna shi ..nu sa facut nimik in romania pana se face un h&m si acolo mai dureaza vreo 10 ani sigurrrrr=))

    Raspunde
  5. Elena 12 Mar 2010 @ 16:31

    Nu cred pana nu vad :P

    Raspunde
  6. Andrea S. 12 Mar 2010 @ 20:28

    Nu prea inteleg de ce atita tam-tam…e un magazin cu haine chiar obisnuite…o calitate nu tocmai extraordinara…mai totul made in tari cu mina ieftina de lucru…exista magazine cu marfa mult mai buna…pentru mine e chiar cu marfa de un singur sezon…in Germania daca intrii din 100 de vizitatori cel putin jumatate sint turci..ma rog…mai bine investesc ceva in plus si iau ceva mai de calitate.

    Raspunde
  7. Alina 13 Mar 2010 @ 21:53

    La H&M am vazut chiar “Made in Romania” :)

    @Andreea Pentru ca au un raport calitate pret foarte bun. Colectiile sunt diverse si chiar ai de unde alege pentru orice tip de corp. Eu de exemplu am pb la pantaloni, dar la ei am gasit mereu ceva pe masura. Iar lenjeria intima chiar e de calitate.

    Raspunde
  8. Oana 14 Mar 2010 @ 02:23

    Pai sunt etichete cu “Made in Romania” pt ca au fabrici la noi in tara…asta apropo de mana ieftina de lucru…
    Cat despre haine….:)…calitatea materialelor lasa mult de dorit, dar compenseaza un pret mic…asta inafara, ca la noi cu siguranta vor avea preturi foarte mari :D

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)