Sari la conținut

O sa avem un nou pasaj, acum in Piata Romana

piata-romana

Municipalitatea doreste sa mute intreg traficul pietonal in acest pasaj subteran, asemanator celui din Piata Universitatii, cu statii comerciale. Acest lucru va inseamna ca traficul auto in zona sa cresca cu cel putin 30 de procente.

Constructia subterana va avea aproximativ 5.200 de metri patrati si 12 guri de acces. Pietonii vor putea ajunge din pasaj direct la metrou dar si in statiile de autobuz sau troleibuz de la suprafata.

Sursa

O sa fie un mare chin cand o sa inceapa lucrarile dar la final cred ca o sa fie bine. Acum sa vedem, ca vorbe am tot auzit, sa vedem daca chiar incep lucrarile.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. un Prost 6 Dec 2011 @ 15:31

    Eu nu ii inteleg pe dobitocii de la conducere. De ce se apuca de 10 proiecte si nu termina nici unul. Nu le-ar fi mai usor sa se apuce de 2-3, cand le termina pe astea sa se apuce de urmatoarele si tot asa.

    Cel mai bun exemplu care pe mine ma afecteaza este podul de pe Calea Vacaresti. S-au apucat de o gramada de timp de el, a fost o perioada cand nu s-a mai lucrat din lipsa de fonduri, acum deabia se misca treaba pe acolo… nu mai zic nimic.

    Sa ii chis in frieza!

    Raspunde
  2. criserb 6 Dec 2011 @ 15:35

    @un Prost – ca sa fure din mai multe surse in acelasi timp :)

    Raspunde
  3. Alina 6 Dec 2011 @ 17:27

    Pentru ca poti lucra ineficient fie single threaded ori multi threaded. Si e mai eficient sa fii ineficient multi threaded :D.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)