Sari la conținut

Ice Cream Sandwich o sa fie lansat oficial pentru Samsung Galaxy S II la 1 martie

Samsung’s Ice Cream Sandwich upgrade for the Galaxy S II will reportedly drop from March 1st, according to inside intel from the firm, with the Galaxy Note Android 4.0 update due shortly after.

[sursa]

Sincer sa fiu, abia astept. M-am cam saturat de versiunea pe care o am pe mobil si as vrea o schimbare. Nu pot sa zic ca ma nemultumeste ceva la el, dar o schimbare nu strica.

Acum sa vedem, la cum suntem noi cotati probabil nu o sa primim versiunea chiar din 1 martie, dar trebuie sa apara si la noi.

Am tot vrut sa-mi pun varianta neoficiala dar n-am avut timp. Poate a fost mai bine asa. Chiar in seara asta ma gandeam sa mi-o pun dar am dat de informatia de mai sus.

Asa ca, mai astept :) Sper ca nu foarte mult timp.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. alin 23 Feb 2012 @ 00:21

    Bine ca ai S2 :) Ca la modelele mai vechi nu se pune. Eu am Xperia Arc S si tot prin martie mi s-a promis upgrade-ul la Android 4 :) sa vedem acuma daca chiar se tin de cuvant :)

    Raspunde
  2. mardum 23 Feb 2012 @ 14:50

    In aprilie trebuie sa apara si la DHD.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)