Sari la conținut

Impresionanta vanzarea iPhone-ului 5

Pre-orders for the iPhone 5 went live at midnight and, true to form, they went like hotcakes. You may remember that it took 22 hours for the iPhone 4S and about 20 hours for the iPhone 4 to sell out of its pre-order, launch-day stock.

The iPhone 5 took just about 60 minutes. Yep. One hour after pre-orders went live, Apple.com adjusted shipping expectations from one to two weeks due to the overwhelming demand.

[via]

Deci, pentru cine nu pricepe engleza, toate iPhone-urile care ai fost disponibile la pre-comanda s-au dat in 60 de minute. Toate. Daca ne uitam putin in trecut, o sa vedem ca pre-comanda pentru iPhone 4 si 4s s-a terminat in 20-22 ore… iar acum, cu toate ca telefonul nu as putea sa spun ca este o inovatie in domeniu, s-a dat intr-o ora.

Buni astia de la Apple, si-au strans alaturi niste fani care nu se uita daca produsul e bun sau rau, ei trebuie sa-l aiba. Si-l au.

Un marketing de invidiat, in fata caruia, tre’ sa imi ridic palaria! Bravo Apple.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Vlad 15 Sep 2012 @ 12:30

    Functioneaza de minune spiritul de turma.

    Raspunde
  2. TyT 15 Sep 2012 @ 12:35

    Poate sa fie si o strategie de marketing a lor sa anunte ca s-au vandut toate ca sa influenteze oamenii !

    Raspunde
  3. Alex 17 Sep 2012 @ 11:09

    … si se uita lumea urat la mine cand ii numeam pe fanii apple retarzi si spalati pe creier
    nu am cuvinte … astept sa vand merele un kkt de-al ceo-ului (as in excremente), pun pariu ca s-ar vinde la un pret record, ca deh, e “de firma”, nu ?
    sa le fie de bine, pana la urma trebuie sa recunoastem ca marketingul este minunat, injuram micromoale pe vremuri din acelasi motiv, acuma fac si merele cam acelasi lucru
    (si cred ca cineva de la sau fan mere ma injura rau, ca de cateva zile a inceput si sgs2-ul sa dea rateuri … cand gasesc timp clar il papa un update :-D)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)