Sari la conținut

Cica sunt controale in piata de flori George Cosbuc

piata-george-cosbucPentru ca incepe scoala zilele urmatoare, politistii s-au apucat sa-i controleze pe tiganii din piata de flori. Cica vor sa vada daca au acte pe flori, daca le vand cu factura si alte d’astea.

Am luat si eu de acolo flori de multe ori, de foarte multe ori as putea spune. In plus, chiar zilele trecute am vorbit cu o persoana care se aprovizioneaza frecvent cu flori de acolo si asa cum ma asteptam, aia nu elibereaza factura pentru nimic in lume. Daca ceri factura in piata de flori, aproape ca te injura.

Si cica se fac controale?

Ce naiba controleaza politistii nostri? Au facut acolo zeci de controale si degeaba. Isi bat joc tiganii de acolo de tot ce inseamna lege, de tot ce inseamna contabilitate, taxe sau impozite.

Chiar sunt curios daca este cineva pe aici care a primit bon de casa in piata de flori. Sau poate o factura…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. TyT 15 Sep 2012 @ 13:08

    Bon primesti doar daca comanzi de pe la vreo florarie online ceva :) ! Oricum politia e in mana-n-mana cu aia de acolo, asa e peste tot in tara ! Fiecare politist are blatu lui la o farmacie, un chiosc cu ziare, o florarie, o taraba in piata, doctorul lui etc.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)