Sari la conținut

În fiecare primăvară este la fel

groapa-CopouNu știu dacă voi ați sesizat, probabil că nici nu aveați cum să nu faceți asta, dar gropile de pe străzi s-au înmulțit într-un ritm alarmant. Parcă ieri mergeam pe câte o stradă și totul era ok, azi… poc, am mai dat într-o groapă. Și din păcate nu este doar una, sunt o mulțime.

Partea prostă este că pe unele nici măcar nu le vad, pentru că m-am obișnuit ca drumurile să fie bune, ori nu mă uit eu după ele, ori sunt încă prea mici să le văd. Totuși de simțit le simt destul de des.

Și nu pot să zic că este o chestie izolată, sunt din ce în ce mai multe și pe toate străzile, străduțele și bulevardele.

Stau și ma gândesc că nu a fost o iarnă chiar așa de grea, n-au fost cine știe ce zăpezi și totuși gropile apar.

Oare cât de prost sunt făcute dacă apar și după o asemenea iarnă? Câți bani se pierd în fiecare an cu cârpirea lor?

Nu este oare mai simplu să faci un lucru bun, o singură dată?

 

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Adrian 23 Mar 2014 @ 07:51

    Salut. Interesul firmelor care se ocupa cu asfaltarea este ca lucrarile sa tina maxim un an pentru ca anul urmator sa aiba iar de lucru, sa mai primeasca bani de la bugetul primariilor de sector si tot asa mereu. Oricum in Bucuresti sunt cei mai mari escroci care exista si vor exista vreodata in Romania.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)