Sari la conținut

In Parang la sfarsit de toamna

Weekendul asta am fost in Parang si ne-am simtit foarte bine. Am avut noroc si de vreme frumoasa si de o cabana in care m-am simtit ca acasa. (Multumesc Enache pentru tot!)

Nu am sa va povestesc foarte multe pentru ca nu prea am ce. Va las cu niste poze, la cererea prietenilor care nu au mai fost de mult prin Parang si vor sa vada si ei cum mai este pe acolo.

DSC_0929DSC_0935DSC_1034DSC_1035DSC_1036DSC_1038DSC_1042DSC_1044DSC_1045DSC_1054DSC_1057DSC_1060DSC_1063

Mai multe poze gasiti pe facebook. Probabil pentru voi nu o sa fie foarte interesante, sunt mai mult poze personale, dar si blogul este pana la urma unul personal :)

Totusi trebuie sa va spun ca Parangul a ramas asa cum il stiti. Multe nu s-au schimbat pe acolo, cu toate ca acum pare ca se munceste puternic. Se construieste o telecabina care o sa plece din Aeroport si o sa ajunga in zona statiei meteo.

Mai sus, in locul unde a fost cunoscuta Casuta din Povesti se construieste un hotel foarte mare (am vazut asta dupa marimea fundatiei turnate).

Drumul este ok, se poate urca lejer pana la 17. Mai sus cred ca trebuie o masina 4×4 desi este posibil sa se poata urca si cu una mica. Nu as baga mana in foc, noi nu am incercat.

In rest… e tot asa, asa cum il stiti cu totii, un loc minunat in care te simti bine in orice anotimp. Sper sa ramana tot asa. Chiar daca mi-as dori sa se mai construiasca pe acolo, mi-as dori totusi sa nu se schimbe foarte mult si sa ramana la fel de gol.

Nu as vrea sa devina foarte populat cu toate ca ar aduce mai multi bani in Vale, dar si mai multa mizerie. O sa vedem, probabil in viitorul apropiat nu o sa fie multe modificari in peisaj.

V-am lasat. Cand aveti timp dati o tura pe acolo. O sa intelegeti de ce este cu “N” clase peste Valea Prahovei cu toate ca nu are conditiile de cazare de acolo ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Adriana Donea (Ciocan) 12 Nov 2012 @ 13:28

    Eu una iti multumesc din suflet pt poze! Din pacate la mine la cabana am ajuns anul asta cateva ore intr`o zi superba de mai iar ultima data am urcat cu telescaunul acum 3 ani…. Mi`am amintit si de un chef la Enache si`am ras de nebuna singura in fata calculatorului. Iti dau dreptate cu clasele si cu Valea Prahovei!

    Raspunde
  2. octavian 12 Nov 2012 @ 15:23

    Cand te gandesti ca regele a ales sa isi faca castelul in Sinaia… :D

    Raspunde
  3. andreea 12 Nov 2012 @ 15:51

    mie mi se pare ca arata ca dupa razboi :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)