Sari la conținut

Inconstienta sau prostie maxima?

Cum e oare posibil ca tu, parinte, insotit de copiii tai sa treci pe rosu un bulevard de 6 benzi? Ce trebuie oare sa ai in cap?

Daca nu iti pasa de viata ta, ok, dar cu a copiilor ce ai? Ce vrei sa invete amaratii daca tu ca parinte ii inveti sa treaca pe rosu? Oare i-ai avea pe constinta daca i-ar calca vreo masina?

Sau daca cel cu masina alba pur si simplu nu-i vedea, daca se uita omul doar la semafor si pleca legal de pe loc la culoarea verde? Ii avea saracul pe constina toata viata?

Si ne mai miram de tanara generatie ca e asa si pe dincolo. Pai nici nu-i de mirare, daca asa ii invatam cum sa fie altfel?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Mihai 13 Aug 2010 @ 09:31

    De avut pe constiinta nu-i avea ca nu avea viteza prea mare dar de schilodit reusea sa-i schilodeasca si parintii au 100% din vina.

    Raspunde
  2. PinTravel 13 Aug 2010 @ 09:48

    Eu i-as inchide pe astia.
    Pe langa viata lor si a copiilor, mai pun in pericol si pe restul. Dai din greseala peste un dobitoc si pe urma il ai pe constinta.

    Raspunde
  3. Alina 13 Aug 2010 @ 10:44

    Nu prea e clar. De unde stii ca erau copii respectivului?

    Raspunde
  4. criserb 13 Aug 2010 @ 11:02

    Si daca nu erau ai lui, clar e ca era un om matur care insotea 2 copii. Ma gandesc ca trebuia sa aiba grija de ei.

    Raspunde
  5. monis 16 Aug 2010 @ 23:10

    Oricum daca erau sau nu parintii lor tot nu trebuia sa procedeze in acest mod. Se stie ca placerea copiilor este sa copieze tot ce fac adultii, asadar si in acest caz s-a aplicat regula. Cat despre parinti inconstienti…la cati sunt in aceasta tara, nu ma mai mira unul in plus. De exemplu in weekend am fost la mare si la un radio de pe plaja se da anunt ca s-a pierdut un copil de 3 ani; pai ce parinte esti tu daca nu esti in stare sa ai grija de copilul tau? Mai ales cand stii ca este foarte multa lume si pericolele sunt multe….[-(

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)