Sari la conținut

Inkling Pen

inkling

Ca designer ma pasioneaza noutatile astea, si cand vad un gadget interesant nu pot sa nu ma bucur si chiar sa mi-l doresc. Inkling Pen asta te ajuta maxim atunci cand vrei sa realizezi un desen pe care apoi il doresti sa-l ai pe calculator intr-o varianta vectoriala.

Sunt convins ca te ajuta la multe alte lucruri dar pentru desene e ideal.

Eu nu am fost niciodata obisnuit sa lucrez cu o tableta grafica. Le-am vazut, am testat cateva modele dar nu m-au atras. In schimb device-ul asta ar fi mult mai natural. Tu schitezi ceva pe o foaie de hartie iar rezultatul il ai apoi pe calculator, in format vectorial.

Pentru o demonstratie video, urmariti filmuletul de mai jos:

Device-ul o sa fie lansat in octombrie dupa cum spun cei de la Wacom la un pret de cca 160 euro. Acum sa vedem cat de repede o sa ajunga la noi, cine stie, poate o sa-mi iau si eu unul daca o sa fiu multumit de el, dupa ce apuc sa il testez  :)

[via freshome]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Iulia 2 Sep 2011 @ 11:51

    Tabletele Wacom sunt foarte bune. Am una, de care nu ma mai despart deloc. Am început sa o folosesc si pentru 3D în Blender. :))
    E periculoasa când o ai, ai sta toata ziua la pc cu ea :D

    Daca întârzie mult la noi poti sa o cumperi de pe site-ul wacom, dar sigur or sa o aduca la Emag.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)