Sari la conținut

Rand unic pentru cosuri si carucioare

rand-unicIn seara asta am fost in Carrefour Vitan sa facem si noi niste cumparaturi ca nu prea mai avem nimic prin casa. In cele din urma, dupa ce am reusit sa umplem cosul cu toate cele necesare ne-am indreptat spre casele de marcat unde am vazut pancarta din stanga.

Sa va explic despre ce e vorba ca nu am facut din pacate mai multe poze. Vreo 20 de case erau separate de resul (probabil e un experiment) printr-un cordon din acela care nu iti permite sa intrii pe unde vrei tu ci pe unde te duce el. La "intrarea" aveam pancarta de mai sus iar putin in fata un monitor. Lumea facea rand in fata monitorului, cum am facut si noi, si asteptam. Monitorul ne informa cand o casa s-a eliberat, si te directiona catre ea. Ceva de genul, "casa libera in stanga la nr 16".

Vreau sa va spun ca desi era multa lume coada se misca extraordinar de repede. Din punctul meu de vedere ar fi mult mai bine asa. In felul asta nu mai alergam de la o casa la alta sa vedem unde sunt mai putini oameni ci ne punem la rand in ordinea in care am terminat cumparaturile, apoi suntem directionati catre casele libere.

Fara bataie de cap, fara alergatura, un mod civilizat zic eu :)

Felicitari Carrefour pentru initiativa si sper sa o vedem raspandita in cat mai multe magazine!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Iulian 31 Aug 2011 @ 21:53

    Sa dea dumnezeu sa functioneze, si sa o implementeze si in rest, pentru ca suna foarte bine

    Raspunde
  2. Daniela 1 Sep 2011 @ 10:34

    eu stiu ca in Israel, de exemplu, cand mergi la posta nu te asezi la coada ca in Romania, ci iei un bon de ordine, te asezi frumos pe un scaun si astepti sa se elibereze un ghiseu..cand vezi ca s-a afisat nr. tau mergi la ghiseu..e mai greu sa fim civilizati, dar poate reusim si noi – ar fi tare bine!!

    Raspunde
  3. Crox 1 Sep 2011 @ 14:22

    overhead. merge la minimarket unde nu e loc pentru cozi. in rest n-am mai vazut asa ceva. eventual un semnal care spune care case ar fi mai libere, in rest, intr-un supermarket e o aberatie.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)