Sari la conținut

La ce va folosesc add-on-urile de facebook?

In fiecare zi mai apare cate unul care imi scrie pe wall-ul de pe FB. Bineinteles ca nu e nimic personal, nu e nimic care sa aiba legatura cu wall-ul meu, dar totusi trebuie sa le vad. Pentru ca o mare parte din voi dati accept sau send sau mai stiu eu ce, tuturor gunoaielor ce le primiti la randul vostru.

Nu va este mai usor sa dati delete/block decat sa ii dati accept?

Pe orice cacat voi dati accept si eu trebuie apoi sa le sterg. Nu va pot intelege. De ce trebuie sa arate wall-ul ca un tapet pus prost, de ce trebuie sa aratati tuturor prietenilor ce preocupari aveti voi.

Ce-mi pasa mie cate ore petreceti pe FB, cine v-a vizitat profilul sau cine v-a trimis cate un martisor? Nu ma intereseaza si va rog, nu mai imi postati chestii pe perete.

In general e bine sa nu dati ok tuturor chestiilor care va ies in fata. Se presupune ca intrati pe net pentru a cauta ceva, pentru a tine legatura cu prietenii, pentru a comunica. Pai atunci de ce apasati pe toate chestiile ce va par mai colorate? Nu d’aia platiti netul in fiecare luna, il platiti tocmai pentru ceea ce am zis mai sus.

Parca va si vad, intrati pe cine stie ce site din necesitate, sau pur si simplu din placere si apoi… vedeti un buton colorat, si apasati pe el. De acolo va duceti din site in site si pana la urma nici nu mai stiti care a fost motivul pentru care ati pornit calculatorul.

Si chiar daca va place maxim sa va umpleti timpul cu lucruri d’astea, macar nu o mai faceti pe wall-ul meu!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Alina 2 Mar 2011 @ 00:02

    Dar contrazici scopul de baza al Facebookului. Si anume de a urmari ce iti fac prietenii.
    Daca nu vrei sa iti apara decat prietenii atunci in profil ai niste butoane de privacy.
    Daca nu iti mai place Facebook pentru ca te spameaza renunta la el. Eu sunt la un mm distanta sa sterg contul.

    Raspunde
  2. criserb 2 Mar 2011 @ 00:09

    Mda, e o solutie si asta dar inca nu vreau sa-l sterg, sunt prieteni normali care stiu sa foloseasca un calculator dar… mai sunt si d’aia de apasa pe ce le vine in cale si ma trezesc cu tot felul de chestii pe wall. Cu inimioare, concursuri, calendare si mai stiu eu ce nascocenii :)

    Raspunde
  3. Gerhald 2 Mar 2011 @ 00:23

    Asta e greseala ca dai accept la orice si la oricine…

    Raspunde
  4. criserb 2 Mar 2011 @ 00:28

    Mda, dar am intalnit si oameni care merita sa fie acolo, cum ii deosebesc fara sa le dau accept?

    Raspunde
  5. MooNy 2 Mar 2011 @ 08:06

    Si eu urasc FB din aceeasi cauza. Numai aberatii si chestii la care dai allow si post on my wall degeaba. Din pacate nu il sterg pentru ca am multi fosti colegi in lista de care nu pot da in alt mod si mai am un “membership” la un grup de beauty bloggers. In schimb mai postez o melodie/clip interesant sau linkuri catre blog.

    Raspunde
  6. Amzis 2 Mar 2011 @ 12:08

    si pe mine ma dispera acele inimoare :) sau chestiile alea cu intrebari ? a fost ala la baie azi ? ce a mancat ? etc

    Raspunde
  7. Jonny 2 Mar 2011 @ 12:33

    Ce este FaceBook? :)

    Raspunde
  8. MooNy 2 Mar 2011 @ 20:10

    @jonny: Cartea fetei. La fel de util ca si hai5.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)