Sari la conținut

La Mama nu mai livreaza mancare in centrul Bucurestiului!

tn4_restaurant_la_mama

Azi am vrut sa comand un pranz de la, La Mama si am sunat la ei,  la locatia din Universitate. Mi-au zis ca ei nu fac livrari, sa sun la centrul din Barbu Vacarescu. Am sunat in Barbu Vacarescu sa le zic ca vreau un pranz in zona Rosetti/Universitate, mi-au zis sa sun la locatia din Ateneu, de ei apartine zona mea. Sun la centrul din Ateneu, dau adresa, stau 10 minute la telefon si imi spune distinsul domn ca de fapt la centrul din Barbu Vacarescu trebuie sa sun, de ei apartine zona mea de livrare. Toata povestea asta a durat 20 min, cam atat dureaza la, La Mama sa incerci sa faci o comanda, atat de inteligenti si operativi sunt incat Centrul Bucurestiului nu apartie de niciun centru de livrare.

Daca i-ar duce putin bibilica, si-ar face un numar unic de telefon si ar prelua comenzi intr-un singur centru din care ar distribui comenzile in functie de locatie si in alte centre. Ce ma intereseaza pe mine din ce locatie vine, eu dau comanda la un numar de telefon si isi impart ei comenzile. E o idiotenie sa stau eu sa caut numarul de telefon de la centrul de care apartin, zici ca-i Posta Romana sau ANAF.

Succes in business dragilor!

Scris de Dragos Lupascu

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. TyT 3 Dec 2013 @ 19:18

    Pe langa chestia asta deranjanta , trebuie precizat ca “La mama” din CarreFour Baneasa este o gluma !!
    Comenzile dureaza extrem de mult si mancarea nu are nimic in comun celelalte locatii …

    Raspunde
  2. criserb 3 Dec 2013 @ 21:11

    @TyT – in general “La mama” nu mai este ceea ce a fost odata… s-au prostit si ei…

    Raspunde
  3. Dragos 3 Dec 2013 @ 22:33

    Sunt praf si pe langa asta sunt si extrem de scumpi, am mancat odata la cel de langa Cafepedia si un snitel cu cartofi + o cola = 45 lei. Zici e ca brunch la Radisson :))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)