Sari la conținut

La servici

 

Dupa cum multi stiu am un program de lucru foarte  strict, incep dimineata la prima ora, si termin seara tarziu. D’aia timpul pentru mine e foarte  pretios, si incerc sa imbin utilul cu placutul.
  

 

Cam la 2 zile ma barbieresc la birou in niste conditii grele pentru  ca nu am bec la baie, si va dati si voi seama cat imi e de greu. Colega responsabila cu asta, nu se ocupa de problema, pentru  ca ea habar nu are cum e sa te razi pe intuneric…. de’ e fata, nu se rade. Asta in fericitul caz in care am timp si nu caut loc de parcare vreo juma’ de ora.
  

 

Nu imi trebuie mult loc, pe bune, oricum blochez pe cineva, dar prefer sa nu blochez toata strada, si in acelasi timp, sa parchez in asa fel incat posibilitatea sa-mi loveasca vreun “priceput” masina, sa fie cat mai mica.
  

 

Dupa toate astea, ajung in sfarsit la birou… aici am o “nemultumita” care imi reproseaza (zilnic) ca ma intind cu tot felul de lucruri pe biroul ei. Dupa ce port niste discutii in contradictoriu pe aceasta tema, imi citesc mailul. Surpriza, de obicei nu am nimic :) Dupa ce-l citesc vin mailurile… si nu se mai opresc pana seara.
  

 

Pentru  ca ziua sa treaca ma usor avem la birou niste pesti, nu dau numarul  lor pentru  ca nu se stie cati o sa mai fie in momentul in care o sa cititi pe aici :) pesti pe care ii supraveghem toata ziua, vor sa sara pe birou, si noi trebuie sa fim pe faza sa ii gasim si sa ii bagam la loc, in micul lor helesteu.
Cam atat pentru moment, ca am un mail, si nu mai am timp sa va povestesc…   

 

 

 

 

 

 

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Adu 12 Apr 2007 @ 19:28

    Ce viata palpitanta…Si ca sa pun si eu sare pe rana, iti reprosez ca iti lasi aparatul cel electric de ras (primit cadou de la noi de zua ta) pe cuptorul din bucatarie…

    Raspunde
  2. Riel 12 Apr 2007 @ 19:30

    “nemultumita”, nu trebuie sa fie in ghilimele, pentru ca eu chiar sunt o nemultumita si nu degeaba. Cum naiba se intampla ca eu in fiecare zi sa gasesc pe birou unul/doua pachete de tigari si una/doua brichete in conditiile in care eu sunt nefumatoare? Sau cate o sticla de Cola de 2 litri in conditiile in care eu sunt la dieta si beau doar apa plata cu lamaie?:P Sau aparatul de ras, care atunci cand nu e in bucatarie pe cuptorul cu microunde, e la mine pe birou?

    Acum, serios, spuneti si voi, am motive sa fiu nemultumita?

    Raspunde
  3. criserb 12 Apr 2007 @ 19:33

    Adu, nu trebuie sa imi scoti ochii in public :D

    Raspunde
  4. criserb 12 Apr 2007 @ 19:34

    Riel, tu ai multe motive sa fii nemultumita, dar nu le descriem pe blog :P

    Raspunde
  5. Canalia 12 Apr 2007 @ 20:17

    Avem bucatarie???
    O M G !!!
    Eu credeam ca acolo e biroul directorului si eu nu am fost niciodata invitat. Gizas H. Craist !!!

    Sa nu-mi ziceti ca avem si baie!!!?!!!

    Raspunde
  6. criserb 13 Apr 2007 @ 03:05

    Nu avem Canalie, poti sa folosesti cu incredere in continuare curtea interioara :))

    Raspunde
  7. epep 14 Apr 2007 @ 13:22

    nu te mai rade ca stii tu…doar dansii se rad

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)