Sari la conținut

Legea care interzice fumatul în spațiul public a trecut de senat

shutterstock_108900479

Se pare că legea a trecut de senat și ea spune că  se interzice complet fumatul în spaţiul autorităţilor şi instituţiilor publice centrale şi locale, ale instituţiilor şi unităţilor de învăţământ, precum şi în unităţile sanitare de stat şi private.

Senatorii au decis, pe 10 martie, să păstreze proiectul fără amendamente, în sensul interzicerii totale a fumatului în spaţiile publice.

Sunt fumător și cred că este de bine. O să fumăm mai puțin și rău nu o să ne fie. Ah, că nu o să ne convină în prima fază, asta este altă poveste, cer este că se poate.

De câte ori am fost pe undeva pe afară cam tot așa era și n-am murit, cred că nu am să mor nici de acum înainte din cauza aste și cu siguranță o să ne fie mai bine.

sursa

Femeie care fumează via shutterstock.com

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Simina 19 Mar 2015 @ 13:07

    Foarte bine. Pe mine chiar ma bucura. :) Nu fumez si e foarte neplacut cand ajung acasa dupa cateva ore petrecute intr-un loc plin de fum.

    Raspunde
  2. criserb 19 Mar 2015 @ 16:27

    @Simina – înțeleg că nu fumezi, dar nu înțeleg de ce mergi în locurile pline de fum, asta nu o pot înțelege :)

    Raspunde
  3. 1qlee 20 Mar 2015 @ 19:04

    Spațiu public este si pe strada
    Cred ca se referă la spatiile publice închise….

    Raspunde
  4. Simina 23 Mar 2015 @ 09:01

    Merg pe acolo pentru ca de multe ori nu am de ales. Si majoritatea pub-urilor permit fumatul sau nu au salon de nefumatori, cel putin pe unde merg eu… In cazul restaurantelor este diferit de cele mai multe ori.

    Raspunde
  5. roxana 30 Jun 2015 @ 20:46

    Nu stiam de astfel de lege, chiar ma intrebam cand o sa ma pot bucura de o plimbare prin parc cu bebelusul fara ca sa inhalez fum de tigara. Sincer nu mi se pare corect ca unii sa vina sa fumeze pe banca in parc, iar altii care vor doar sa se bucure de aer putin mai curat decat cel din jurul blocului si sa-si plimbe copiii sa fie nevoiti sa inspire fum de tigara.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)