Sari la conținut

Link-urile zilei 14.01.2014

Pentru ca sunt destul de multe chestii pe care le citesc/vad si as vrea sa le share-uiesc mai departe am sa fac o rubrica noua, numita “Link-urile zilei“, rubrica unde am sa pun chestiile ce mi-au placut sau mi s-au parut interesante. Sau poate respingatoare, de ce nu.

Astazi avem asa:

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Coffee 14 Jan 2014 @ 18:12

    Tot nu inteleg daca moldoveanca din primul link face scandal noaptea sau nu. Vad ca i se pare de bun simt sa bage masina dupa ora 22.

    Raspunde
  2. criserb 14 Jan 2014 @ 20:35

    @Coffee – Eu cred ca baga… asa deduc si zice ca are dreptate. Aici nu prea are… asa spune legea :)

    Raspunde
  3. Suzy 16 Jan 2014 @ 00:40

    @ Coffee – imi place ca citesti printre randuri si nu prea ai inteles ironia mea. Nu, nu spal la ora 22 noaptea, si nu, nu fac scandal la doar 2 saptamani de cand m-am mutat intr-un apartament nou, proprietatea mea. Scrisoarea este de la vecinii mei de DEDESUBT care ma acuza ca fac toate nebuniile posibile, citez “de patru ani de zile”, in conditiile in care in respectivul apartament nu a stat nimeni.
    @ Criserb – legea spune ca nu ai voie sa faci galagie prin folosirea oricarui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare – ironia mea a fost ca masina mea chiar e silentioasa, chiar si cand stai langa ea. Oricum, chiar si asa, n-am motive sa o folosesc la asemenea ore :)

    Raspunde
  4. Bogdan 16 Jan 2014 @ 04:59

    Am ascultat-o pe cantareata dar am gasit o alta melodie si mai buna: https://www.youtube.com/watch?v=2vXREaDYPnE IUPORIAAAA :))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)