Sari la conținut

Selgros online prin megamarket.ro

mega_market

Avem o veste buna avem de la Selgros. El intra pe online si isi vinde produsele prin intermediul site-ului MegaMarket.ro.

M-am uitat pe acolo si pot sa va spun ca inca sunt la inceput. Siteul se misca foarte greu, cu greu poti sa navighezi de la o pagina la alta, dar pentru un inceput este cat de cat ok. Probabil nu si-au dat seama ce volum de produse au si probabil ca acum imbunatatesc sistemul. Probabil.

Partea buna este ca au aplicatie si pentru mobil, atat pentru android cat si pentru apple (linkul pentru apple este gresit pe site).

Preturile insa sunt bune, comanda minima este de 200 lei si transportul este gratuit pentru Bucuresti, Otopeni si Corbeanca. Pe viitor se gandesc sa-si extinda acoperirea pentru alte cateva orase mari ale tarii (Cluj-Napoca, Timisoara si Brasov) iar pe finalul anului o sa acopere toate orasele mari.

Nush cat succes o sa aiba, cert este ca eu am sa-i incerc. Banuiesc ca este mai comod sa comand online decat sa ma duc pana acolo si sa mai si car produsele pana acasa.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. un Prost 14 Jan 2014 @ 20:12

    La ce preturi au, mai bine stau potolit. O sticla de Cola la 2.5 litri este 6.47 lei. La magazinul de la parterul blocului este 5.5 lei.

    Raspunde
  2. criserb 14 Jan 2014 @ 20:27

    @un Prost – tu vorbesti serios? Eu m-am uitat la bere si este mai ok ca la magazinul de la colt, Cola… nush cat costa :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)