Sari la conținut

M-am mutat

Dupa cum va ziceam ieri azi am fost in proces de mutare, ma mutam din America la Cluj :) Nu eu, blogul, ca eu tot in Bucuresti sunt :)

So, am schimbat hostingul, acum sunt gazduit de webfactor un serviciu recomandat de multa lume. Din cate am intele o mare parte din blogosfera sunt gazduiti de webfactor, ceea ce nu poate fi decat un lucru bun. Stiti voi cum sunt bloggeri astia, cum nu le convine ceva pleaca in alta parte, comenteaza mult, se plang, arunca cu pietre, etc. De vreme ce o buna parte din ei sunt gazduiti la webfactor inseamna ca e un hosting de incredere. Deductie logica, nu? :)

Multumesc inca o data celor care mi-au recomandat acest hosting si in mod special ii multumesc lui Roland pentru ajutorul acordat la caratul lucrurilor dintr-un loc in altul :)

Propagarea DNS-urilor a durat foarte putin, cca 2-3 ore, sau cel putin atat a durat la mine pana sa-mi vad blogul pe noul host.

De pierdut nu s-a pierdut nimic, cu exceptia comentariilor din ultimele cateva ore si in special cele de la posturile noi, cel cu ofsaid-ul si cel cu slanina. Dar na, asta era previzibil, le-ati facut dupa ce am exportat blogul de pe hostingul vechi si inainte de-al muta aici. Practic eram pe drum.

Noul hosting se misca excelent, vi-l recomand cu drag. Mai am de facut cateva ajustari la blog si totul o sa fie perfect. Sa vedem acum daca reusesc sa le fac, ca deja sunt cam imbarligate treburile prin spate. O multime de pluginuri, eu zic ca folositoare, dar care nu avantajeaza blogul in viteza.

Daca aveti sfaturi, puteti sa mi le dati, sunt chiar binevenite!

P.S. E posibil ca acest post sa nu-l vedeti daca propagarea DNS-urilor nu s-a facut peste tot. As aprecia un comentariu, sa-mi fac si eu idee cat de mult s-au propagat. Multumesc.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Ariel Constantinof 14 Apr 2011 @ 00:52

    RDS, Bucuresti, se vede. :)

    Raspunde
  2. Mihnea 14 Apr 2011 @ 01:18

    Romtelecom in Bucuresti se vede prea minunat :)

    Raspunde
  3. lucifix 14 Apr 2011 @ 01:41

    RDS Iasi, chiar mai bine ca inainte :D

    Raspunde
  4. criserb 14 Apr 2011 @ 01:55

    @Mihnea – Cumva din noul apartament? :)

    Raspunde
  5. Dragoș Asaftei 14 Apr 2011 @ 07:22

    Clicknet, Harghita, perfect! :)
    Bun venit în casă nouă!

    Raspunde
  6. devils 14 Apr 2011 @ 20:15

    Infostrada -(departe), se incarca cu 2 secunde mai repede, inainte trebuia sa stau cam 5 secunde pana aparea ceva pe ecran!
    Cred ca ai facut alegerea cea mai buna.

    Raspunde
  7. mario 15 Apr 2011 @ 09:53

    Vechiul host, trace de 194 ms prin 23 hop-uri.
    Noul host, trace de 12 ms prin 8 hop-uri.

    Raspunde
  8. criserb 15 Apr 2011 @ 10:28

    mario » Asa e, sunt mai putine “hopuri” e normal sa mearga mai bine :) Mai am de customizat una-alta la el sa se miste si mai repede :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)