Sari la conținut

M-am săturat până peste cap de Adobe Creative Cloud!

adobe creative cloudCa să mă înțelegeți de la început, sunt de acord cu Adobe că trebuie să elimine pirateria cumva, sunt de acord că bagă milioane de dolari în development și sunt, de asemenea, de acord cu o soluție de tip cloud. Am abonament la ei pentru toate aplicațiile.

DAR, băi Adobe, băi fraților, întreceți orice măsură cu sistemul ăsta cretin de autentificare! Zilnic, dar zilnic, dacă folosesc mai mult de o aplicație, de fiecare dată trebuie să dau click pe un căcat de fereastră cu ACCEPT TERMS & etc. Chiar așa? Se schimbă zilnic termenii ăia? Dacă folosesc zilnic PS și Ill, logat fiind și în prostioara aia a lor de progrămel Creative Cloud, indiferent de situație, când deschid Acrobat îmi cere să să mă loghez (de multe ori bag iar parola, ce-i drept nu de fiecare dată) și dau IAR accept la ACEEAȘI TERMENI la care dau ACCEPT de câteva luni încoace.

Azi, nu aș fi scris postul asta, mai aveam răbdare, dar nu am putut să mă mai loghez, drept urmare nu mai pot deschide aplicațiile. Motivul?

“Creative Cloud is currently undergoing maintenance. Please check back later. Thank you for your patience.”

Adică, cum s-ar zice, trebuie să stau să aștept să termine ei ca să mă apuc eu de lucru. C-așa-i în tenis!

Sincer, de ceva vreme caut alternative la monstrulețele astea de programe care nu prea se mai pliază cu workflow-ul actual în web design & development. Câteodată mă las bătut și zic lasă, mai merge, dar în momente ca astea îmi vine să cumpăr Pixelmator și Sketch și să-i bag undeva cu sistemul lor care costa aprox 300 ron/lună.

PS Da știu, nu o să mai primesc niciodată oferte de angajare de la Adobe. Asta e!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. ionut_d 15 May 2014 @ 17:05

    Gimp? :)

    Raspunde
  2. Yamasha 15 May 2014 @ 17:23

    Sigur nu ai tu o problema cu sistemul de operare?:)

    Raspunde
  3. narcis 15 May 2014 @ 17:54
    Raspunde
  4. Dragos 15 May 2014 @ 22:10

    N-are nicio problema:

    https://twitter.com/AdobeCare

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)