Sari la conținut

Ma, voua nu va e rusine?

Voua astora care treceti pe la mine pe blog si care sunteti romani asa ca mine? Dupa meciul din seara asta mie chiar imi e. Au ajuns sa ne bata si Israelul la fotbal… deci nu-mi vine sa cred. Ne-au batut unii care nu au echipa de fotbal. Sau gresesc, noi nu avem :)

Va mai aduceti aminte ca aberam cu schimbarea steagului Romanie? Eh acum avem un motiv in plus. Sa-l schimbam pentru a ne ascunde, sa nu ne mai recunoasca lumea. Ca sincer… nu prea avem cu ce ne mandri in lume.

Cred ca singura noastra sansa ar fi sa ne schimbam si denumirea si limba. Poate asa am fi vazuti si noi cu alti ochi in lume. Cu niste ochi mai ingaduitori ca deh’ nu ne-ar cunoaste nimeni.

De ce am piedut azi? Pai e simplu… nu pentru ca nu avem jucatori, pentru ca nu ne pasa. Ne doare in fund si ne credem stapanii Europei. Nici nu ne-am gandit noi ca ne-or trage-o astia asa rau… nu i-am considerat capabili. De aia suntem ceea ce suntem pentru ca nu stim sa ne autoevaluam, chiar nu vedem unde ne aflam situati pe “harta” lumi… sunte vai de noi dar ne credem zei…

romania-pe-glob

Poza am luat-o de aici.

Asa-i a o imagine chiar face cat 1000 de cuvinte?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Radu 3 Mar 2010 @ 23:05

    E rusinos intr-adevar ca ne bate si Israel, da daca stam sa ne gandim, nu am mai batut pe Israel de mult timp, ultimile 4 meciuri chiar ne-au batut ei, si ei mereu se bat pt calificare la turnee finale, au facut fata Frantei si altor echipe mari, noi nu reusim sa facem fata nici Austriei, daca tii minte.

    Eeee..fotbalul nu mai e de mult pt romani!

    Raspunde
  2. octavian 3 Mar 2010 @ 23:09

    de cand ai devenit tu asa nationalist :D ?

    Raspunde
  3. Danny 3 Mar 2010 @ 23:15

    Suntem penibili, intr-adevar!:(

    Raspunde
  4. Quinzelle 4 Mar 2010 @ 04:20

    Sincer eu nici nu ma mai uit la meciurile nationalei. Spune-mi un motiv pentru care m-as uita! Adica il aduce pe Nesu cand il are pe Pulhac intr-o forma f buna, il aduce pe Daniel Niculae care in 2 ani a dat 3 goluri si culmea el joaca pe postul de…. ai ghicit : ATACANT!
    Il pune pe ….. Balanel. Las-o incolo! Ori Razvan este un geniu neinteles ( dar din cate stiu numai unul este THE SPECIAL ONE ) ori chiar eu nu ma pricep la fotbal deloc si ma duc dracului la cratita.

    O echipa nationala facuta pe cumetrii si pe orgolii nu ma face sa ma uit la ei.

    Raspunde
  5. mybrainquit 4 Mar 2010 @ 11:57

    Mie mi-e rusine ca iarasi intarzii la birou. Cui ar trebui sa-i fie rusine ca 11 nevolnici nu sunt in stare sa arunce un balon de la unul la celalalt? No, really.

    Criserb be trolling again :D

    Raspunde
  6. Daniel Ispas 4 Mar 2010 @ 21:20

    Suntem penibili de foarte mult timp la fotbal. Sa vedeti ce bataie o sa ne dea si Bosnia in urmatoarea campanie ratata.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)