Sari la conținut

Magic FM si bloggerii fac playlist-ul diminetii!

Pe langa alarma telefonului care ma trezeste cu regularitate, pentru un trezit cat mai placut am desoperit matinalul celor de la Magic FM. Ii ascult cu placere dimineata de dimineata in timp ce iau micul dejun si-mi savurez cafeaua.

In general nu prea ascult muzica, n-am CD-uri sau DVD-uri, dar am observat ca muzica ascultata dimineata chiar ma face sa ma simt bine. Am ales Magic FM dupa mai multe radiouri incercate, au o muzica mai veche care pe mine ma face sa ma simt bine. Muzica veche parca are alt farmec fata de cea noua si putin inteleasa de mine.

De curand formatul matinalului de la Magic FM s-a schimbat, acum este si mult mai atragator. In fiecare dimineata cei doi prezentatori, Liana Stanci si Raul Brebu dau o multime de premii ascultatorilor fideli.

Scriu acest post pentru ca pe langa cele prezentate mai sus, acum putem participa si noi la realizarea playlist-ului, ceea ce mi se pare o super idee.

Am vorbit cu ei si mi-am ales o piesa pe care o veti asculta din partea mea :)

Cum sunt un romantic am ales pentru voi:

Sa o ascultati intre 8 si 10, este pentru voi, cititorii acestui blog.

Partea buna este ca puteti sa faceti si voi acest lucru, intrati aici, va alegeti o melodie si scrieti un post la voi pe blog prin care le solicitati celor doi realizatori piesa voastra preferata. E o leapsa, o preluati si puneti voi muzica la Magic FM. Ce ziceti, va bagati?

Linkul articolului vostru il postati aici, ca cei de la Magic FM sa afle de dorinta voastra.

Chiar sunt curios ce o sa alegeti voi din playlist, sper sa-mi faceti diminetile la fel de frumoase ca pana acum, so alegeti cu grija.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)