Sari la conținut

Maidanezii si tiganii strica ce construim

cainele de zapada Astazi am iesit langa sediu, pe un teren viran, acoperit cu o zapada imaculata. Am inceput fiecare sa construim ceva. Eu am facut un caine de zapada. Radu a facut un om de zapada. Livia a construit un porc de zapada.

I-am pozat, ne-am jucat, i-am pus pe Facebook, s-a distrat toata lumea. "Vai ce haios" etc…

Adineauri ne-am dus din nou jos, la tigare. Pe om, porc si caine de zapada se pisasera cainii maidanezi de pe terenul viran.

In timp ce fumam, apare o trupa de copii tigani de etnie roma, care s-au aruncat cu salbaticie peste ceea ce construiseram noi (si speram sa reziste pana in primavara) si au distrus tot, cu pumnii si cu picioarele. ­

Au facut asta cu toate ca le-am spus ca noi am facut omul, porcul si cainele de zapada si ca nu vrem sa le distruga. Dar ce poti sa faci? Sa bati copii, fie ei si tigani? Nu poti, ca ei nu au discernamant.

Bineinteles, nu vrem sa insinuam ca toti oamenii, porcii si cainii de zapada facuti de romanii muncitori, civilizati, decenti si onesti sunt distrusi numai si numai de copii tigani nesimtiti si educati perfect de parintii lor borfasi. Nici vorba. Doar prezentam un caz izolat

Si totusi, descrie atat de bine tara in care traim. Construiesti ceva, vin maidanezii si tiganii si strica tot.­

[via trombon.ro]

Si eu cand va vorbeam de tigani si de caini ziceati ca nu am suflet…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. octavian 11 Mar 2010 @ 17:27

    Kali si eu distrugem oamenii de zapada si nu suntem tigani, ci roman si american pitbull terrier. (nu vreau sa insinuez nimic)

    Raspunde
  2. mybrainquit 11 Mar 2010 @ 17:38

    ahaaaa, i see what you did there…..

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)