Sari la conținut

Mămicile, copiii și eclipsa. Ah, și prostia

Am găsit poza asta pe facebook și nu pot să nu mă întreb cât de multă prostie există oare în lumea asta?

eclipsa de luna

Bun, acum sper că înțelegeți de ce prefer să evit subiecte despre copil pe blog :)

Sursa

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
19 comentarii
  1. Bogdan 23 Mar 2015 @ 23:59

    Se pare ca multa…

    Raspunde
  2. Matei F. Marco 24 Mar 2015 @ 02:57

    Vai…mã mãnâncã limba gândului sã spun ceva, dar mai bine mã abţin sã nu pornesc vreun conflict.

    Raspunde
  3. andreea 24 Mar 2015 @ 17:33

    “daca dau eroare la eclipsa” :))))))))))

    apocalipsa aia de care zice o tanti acolo vine mult prea incet. muuult prea incet.

    Raspunde
  4. Cris-Mary 24 Mar 2015 @ 18:23

    :))) Bine ca ii ducka mare inca de la 1 luna si ii lasa sa se prajeasca ore in sir sub umbrele pe sezlog:) Oricum generatiile noi de mamici care isi cresc copii dupa sfaturi gasite pe internet mi se par triste. Chiar ma gandeam de ce nimeni nu alege stilul clasic si normal, asa cum am fost si noi crescuti.

    Raspunde
  5. Gheorghe Ana Maria 24 Mar 2015 @ 19:36

    eu as rugaa,sa fie stearsa aceasta postare,ma aflu si eu in acel grup..si nu e deloc corect sa se publice ce postam noi acolo!

    Raspunde
  6. criserb 24 Mar 2015 @ 21:20

    @Gheorghe Ana Maria – eu nu fac parte din grup și am găsit poza în linkul precizat ca sursă. Poza este publică, nu înteleg cu ce am greșit eu?

    Adică voi în discuțiile pe care le aveți, nu vă asumați vorbele voastre?

    Raspunde
  7. alice 24 Mar 2015 @ 23:40

    Despre altceva nici nu ati fi putut scrie! E destul de urat sa ” furi” o discutie de pe un grup sa il folositi pentru ” succesul” dvstra! Si la fel ca Cristina, mi-se pare corect sa întrebati oamenii inainte de a le face postarile publice pe un blog personal!

    Raspunde
  8. anonim 25 Mar 2015 @ 00:18

    @Cris-Mary – care stil clasic si normal? Care este normalitatea ta? Mar ras cu biscuite de la 2 luni? Poate nu stat la soare pe plaja sub umbrela ore in sir, dar copii mici au nevoie de soare pt fixarea vitaminei D.

    Raspunde
  9. Eu 25 Mar 2015 @ 00:27

    Ai face bine ca sa precizezi corect sursa…deoarece mie nu imi arata de unde ai facut rost de aceasta imagine cu conversatia acelor mamici din grup. Vad ca ai bagat-o la inaintare pe PNL-ista dar se pare ca la ea la profil nu exista aceasta poza…cred ca ai modificat numele cu al ei ca sa o pui pe ea in postura proasta…link-ul pus de tine la sursa este fictiv profiti de o discutie privata doar ca sa ce? Asa pot sa modific si eu sursa sa zic ca esti tu https://www.facebook.com/criserb/posts/798210760234099 deci precizeaza sursa corect si nu te mai crede atat de inteligent sa profiti de naivitatea unor mamici si sa iti permiti tu sa le faci proaste ca nu ai fost niciodata MAMA sa te ingrijorezi din orice motiv pentru pruncul tau!!!! Ah si prostia o vad la tine deoarece TOATE MAMELE pun intrebari stupide aparent unora ca tine dar importante pentru ele. Neavand o sursa pe care sa ne-o arati ar trebui sa stergi acest reportaj senzational si sa iti ceri scuze la mamici. Niciodata nu te vei putea pune in pielea unei mamici ca sa poti critica!!!!

    Raspunde
  10. Eu 25 Mar 2015 @ 00:30

    Trista esti tu Cris Mary…Deocamdata tu sa faci copii si sa ti-i cresti dupa cum ii crestea bunica sau cum vrei tu si apoi sa critici pe altii!!! Chiar nu au nevoie de parerea ta acele mamici !!!Tu fa bors ele fac supa …Nu stii ce inseamna sa fii mama!!!

    Raspunde
  11. O mamica 25 Mar 2015 @ 00:50

    Nu ai gasit tu poza asta pe facebook!!! Ti-a dat-o sotia ta ca era admin la un grup inchis!!!Care a disparut ca prin farmec cand am deslusit misterul sursei tale fictive!!! Voi ati sters postarea dar sunteti raportati pentru incalcarea intimitatii pe facebook …Pe aia nu ii puteti pacali !!! Sa nu va mirati daca ramaneti fara cont de facebook…

    Raspunde
  12. Eu 25 Mar 2015 @ 01:13

    Aloooooooooo…de ce imi stergi postarile??????

    Raspunde
  13. Georgi 25 Mar 2015 @ 01:17

    Astea confunda spatiul public din facebook, pe care il poate citi oricine, cu messengerul sau emailul.
    Abia dupa ce realizeaza ca s-au facut de kko cu discutiile lor,isi ridica fusta in sus ca nu e voie sa fie distribuit,desi ele au postat public, in deplina cunostinta de cauza,asadar oricine poate vedea.Eu pot accesa link-ul fara probleme,deci ce e privat in toata treaba asta?
    Poor damn women.

    Raspunde
  14. Eu 25 Mar 2015 @ 01:23

    @Georgi daca taceai filosof ramaneai !!! cum naiba accesezi tu SURSA? se face vreo vraja si apare la tine continutul indisponibil care este la mine? zii si mie poate reusesc…hai sa fim seriosi deja ne faci prosti pe fata…si referitor la spatiul public habar nu ai ce vorbesti!!!S-a discutat intr-un grup INCHIS si nu te mai unfla in pene MINCINOS/O ce esti ca linkul nu exista!!!!pune-l aici la com sa intru eu sa vad ca e public. Mergi la somn ca te-ai facut de diaree nu de kko

    Raspunde
  15. Eu 25 Mar 2015 @ 01:32

    macar in ultimul ceas recunoaste adevarul ca “acea apocalipsa” va veni odata si odata

    Raspunde
  16. Eu 25 Mar 2015 @ 01:43

    intimidare si hartuire

    Raspunde
  17. Marce 25 Mar 2015 @ 10:55

    :))) grupul asta e o sursa inepuizabila de prostie

    Raspunde
  18. Dana 25 Mar 2015 @ 21:31

    Fereasca-ma Dumnezeu!! Asa ceva mai rar…citesc comentariile si ma distrez copios :) voi chiar nu aveti ocupatie? Nu aveti copii de crescut mai degraba, decat sa stati sa va certati?

    Raspunde
  19. Flori 25 Mar 2015 @ 23:26

    Rusine, rusine sa va fie stimate Domn ! Ati cautat mult o asemenea “captura” ? din zecile de postari ati ales ceva , cat sa ironizati si sa subestimati inteligenta unor mamici care pt puii lor ar putea uneori sa puna si intrebari stupide numai numai sa-i protejeze ! Ce ati castigat cu asta ?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)