Sari la conținut

Mare artist Grigore Leșe într-o prestație la Târgul Lăpuș [video]

Cred că de la o vârstă e necesar un control la cap persoanelor publice, un fel de ITP la mașină, nu de alta, dar să nu fie lăsați oamenii să se facă de râs, să-și umbrească cumva activitatea de-o viață.

Vizionare plăcută.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Haivas 12 Dec 2018 @ 11:28

    Nu că mă încântă personaju. Dar cam are dreptate. Vorba-i vorbă, munca-i muncă! Dacă vrem să avem artiști cu coloană care să nu cânte la parangheliile psdiste, trebuie să-i respectăm și noi. Ții minte episodul cu Firea pe care n-au lăsat-o să intre la Ateneu, la Festivalul Enescu pt că întârziase ea și cu încă o țoapă? Știu, știu, Enescu, lume bună, dar lumea bună începe și dinTg Lăpuș.

    Raspunde
  2. 1qlee 12 Dec 2018 @ 18:39

    Nu are dreptate deloc.
    In primul rand e clar ca nu are respect fata de publicul lui (au venit acolo pentru el, nu au fost adusi). Este clar ca are bani si nu-l interesează viitorul financiar. In plus este mai clar ca nu stie sa încheie un contract. Daca specifica in contract ca daca intra cineva onorariul se dublează sau orice penalizare mare, atunci organizatorul nu se juca. Punea un om 2 metri pe 2 metri.

    Raspunde
  3. criserb 13 Dec 2018 @ 13:00

    @1qlee – exact, așa se face un contract și atunci să vezi cu ce plăcere cânta de fiecare dată când se deschidea ușa :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)