Sari la conținut

Mc Donald’s Buzesti

 

Aseara am fost la Cafeneaua Actorilor de la Universitate si ca de obicei o “servire ireprosabila”… ne era foame la maxim si nimeni nu ne-a bagat in seama… asa ca am vrut sa comandam o pizza de la Jerry’s chiar daca eram pe o terasa unde se presupunea ca putem sa mancam pizza. Nu ne-au adus pizza deoarece nu eram in aria lor de acoperire, asa ca am plecat sa mancam la Mc. Cand sa ne urcam in masina pt a ne indrepta spre Mc-ul meu de suflet “soru’sa Anda” ne indruma spre Mc-ul de la Universitate care… cica e la fel cu cel din Buzesti. Nu am sa mai fac niciodata asa ceva, nu am sa-mi mai insel Mc-ul de suflet. La Universitate o servire de toata jena… nu au toate produsele, ca de… e ora inchiderii… urat rau… o atmosfera trista si o grasana care ne-a servit cu o amabilitate fortata de ne-a pierit pofta de mancare….

Dar acum stiu, stiu ca Mc-ul din Buzesti este cel mai tare. Nu trebuie sa te dai jos din masina pt a comanda ceva, nu trebuie sa iti faci nervi si poate dai peste persoane dragi cu care sa iei masa.

La Buzesti am trait clipe frumoase, am cunoscut persoane care acum imi sunt dragi… iar ochii, zambetul si bucuria de a trai ce se citeau pe chipul “celei ce mi-a facut cu ochiul” mi-au reamintit ca viata este frumoasa si ca merita traita exact in momentul in care aveam mai mare nevoie de asta…

Tot ce mi se intampla zilele astea se datoreaza Mc-ului din Buzesti :) Pentru unii poate suna ciudat si poate chiar este ciudat…

So… cand vreti sa mancati repede… sa beti un suc… sa va relaxati… sa stati la o terasa… sa radeti… sa zambiti… va recomand Mc Donald’s Buzesti, cine stie… poate vi se intampla ceva bun… sau poate nu…

Ti-a placut acest articol?
Categorie: yo
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. canalia 6 Jun 2007 @ 15:59

    Domnul “Oli”-prescurtare de la Olitza, probabil, la ce texte avea in el- ar trebui sa fie admonestat pentru maniera in care a tratat niste clienti suparati.
    Acest nesimtit, acest porc retardat Oli ne-a spus ca “nu mai avem maioneza”.
    Nu mai ai maioneza??? Pai atunci inchide MacDonaldsu, vito!!! Idiot!

    Iar Grasa aia betziva de la tejghea care ne-a urat “sa aveti pofta” printre dinti(de fapt ne-a injurat de mama, ceea ce am facut si noi, de multe ori de atunci) merita sa fie impuscata si transformata in ingrasamant natural, pentru ca asta e ea, un balegar de om care nu stie sa se poarte cu clientii.
    Vaco, vorbeste frumos!!!!

    Oli si Grasa…ne mai intalnim noi…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)