Sari la conținut

Polo vs. 1.000.000$

Sunt momente in care fiind la semafor “in prima linie” cu masini pe care eu le consider mai “bune” decat a mea, ma bag la o mica liniuta… am castigat de multe ori, am vazut cam ce poate masina mea si cam care ii sunt limitele.

Aseara, introcand-ma spre casa, pe Bulevardul Unirii in stanga mea un Mercedes-Benz SLR McLaren iar in dreapta un Lamborghini Murcielago, masini care impreuna ajung undeva pe la 1.000.000$. Am zis… hai sa vedem cat de bune pot sa fie, sa vedem daca isi merita banii.

Da, cred ca isi merita fierare cent, au plecat de pe loc de parca nici n-au stat vreodata… de parca veneau puternic din spate :) am ramas masca pot sa zic, ma gandeam ca diferenta dintre Polo-ul meu si ele e mare… dar parca nici chiar asa :P… nu pot sa zic care dintre ela a castigat, eram prea in spate :D dar asta nu mai conteaza…

Conform datelor timpul de care au nevoie pt a ajunge la 100km/h este 3.8 secunde, la mine undeva la 7 si ceva… dublu… 3.8 secunde care ai zice ca nu sunt cine stie ce… dar aceasta diferenta vazuta la doua masini aliniate la semafor… inseamna enorm.

Ca preferinta personala desi nu imi place de nici o culoare marca Mercedes-Benz (mi se pare masina oamenilor cu ghiul, lant de 2kg la gat, burta, manele) as alege dintre cele doua fara nici o indoiala modelul SLR McLaren de la Mercedes… are stil, clasa, forta…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Xena 8 Jun 2007 @ 14:02

    Da.. cui nu i-ar placea o asemenea Supercar GT. Desi eu m-as multumi si cu un Mercedes-Benz Sport Light-Class :P

    Raspunde
  2. criserb 8 Jun 2007 @ 19:34

    Adica SLK? :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)