Sari la conținut

Mesaj pentru meșteri, meseriași, firme de construcții

Vă povesteam acum vreo două săptămâni despre un site foarte mișto, un site pe care tu spui ce lucrare ai de făcut, dai acolo câteva detalii și o să vină câteva firme care o să-ți facă câte o ofertă pentru nevoia ta.

Ei bine, în urma postului respectiv am fost contactat de cei de la site să-mi mulțumească pentru că am scris despre ei. Pentru că ideea mi-a plăcut mult și eu am fost mulțumit de serviciile oferite am ales să vă povestesc mai multe. De data asa am să vă povestesc mai mult pentru cei care au vreaun serviciu de oferit în domeniul construcțiilor.

În general tu ca și furnizor de servicii ai nevoie de clienți. Hai să-l luam ca exemplu pe amicul meu de la Constanța, pe Ciprian. El este un super designer de interior. Mi-a făcut mie designul apartamentului și eu știu că el are nevoie în permanență de clienți noi. Cine nu are?

Ei bine, eu îi recomand amicului meu să se înregistreze pe acel site. O să trebuiască să plătească o taxă modică, chiar nu mai știu exact cât este, dar vă spun că nu este cine știe ce.

În momentul în care un utilizator vine pe site și o să solicite un design interior pentru o casă din Corbeanca (să zicem), Ciprian o să fie notificat de acest lucru. Dacă pentru el lucrarea sună interesant, este în zona în care el este dispus să facă lucrarea, atunci o să facă o ofertă.

Clientul o să primească 5 oferte, maxim, dintre care una este a lui Ciprian. Dacă oferta lui Ciprian este o ofertă bună, clientul o să-l contacteze și o să semneze cu el.

Partea bună pentru voi, pentru cei care prestați anumite servicii este că o se vedeți de la bun început ceea ce vrea clientul. O să vedeți exact zona în care este el și o să vă dați seama dacă merită să ofertați respectiva lucrare. O să vă dați seama de anvergura ei, de poziționarea geografică și dacă este pentru voi atunci o să faceți o ofertă.

Există o cerere pentru un gard la Bacău și voi vă ocupați cu așa ceva și mai sunteți și în zonă, atunci trimiteți o ofertă omului. Este bine și pentru voi și pentru client. Că altfel, o să primiți la voi pe site tot felul de cereri și poate nu aveți chef să vă deplasați în celălalt capăt al țării pentru cevă ce nu merită.

Ce ziceți, este sau nu un site mișto?

Eu acum am depus pe site (că d’aia mi-am amintit de el) o cerere de ofertă pentru un studiu geo. Trebuie să fac așa ceva, conform certificatului de urbanism și na, dacă prima dată am fost mulțumit mai încerc și acum.

Iar dacă toate lucrurile sunt ok am să continui. Am să cer ofertă pentru ridicarea casei, pentru fundație, pentru forajul puțului și pentru ce mai am eu nevoie.

Vă dați seama că nu am idee cât costă aceste lucrări, dar după ce am să primesc cele 5 oferte lucrurile o să fie mai clare pentru mine.

În situația în care mă aflu, site-ul este perfect pentru mine, chiar mă bucur mult că l-am descoperit. M-a ajuta până acum și sper să mă ajute și de acum înainte.

Încercați și voi, eu vă spun că merită. Dacă ceva nu este ok, să vă întoarceți aici și să-mi spuneți și mie, așa este corect.

 

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. vlad 6 Nov 2014 @ 14:20

    Ideea e buna doar daca singurul criteriu e pretul cel mai mic. Cum in constructii si proiectare sunt alte criterii mai importante, oferta cea mai “buna” e discutabila.

    Raspunde
  2. criserb 6 Nov 2014 @ 14:23

    @vlad – man, oferta nu vine doar cu preț, include și detalii, este o ofertă detaliată. Ulterior, după ce îți dai seama ce prestator te atrage mai poți detalia discuția cu el. E bine că pleci de la ceva concret.

    Raspunde
  3. Ionut 7 Nov 2014 @ 01:00

    Ai dreptate criserb , de exemplu eu am o firma de prestari servicii. Am incercat sa ma inregistrez(de la tine am aflat de site) am intampinat o problema si acum nu mi se raspunde la “contact”. Ma mir cum de a avut timp sa te contacteze cat timp ei nu isi verifica inbox-ul.

    Raspunde
  4. allenatore 7 Nov 2014 @ 11:27

    de obicei in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare cei buni tin de pret

    Raspunde
  5. Echipa 5oferte.ro 7 Nov 2014 @ 11:31

    @Ionut – Ne pare rau de inconvenientul creat, probabil a fost o eroare de ordin tehnic deoarece nu am primit pana in prezent cererea dvs de inregistrare, vom incerca sa identificam si sa remediem problema in cel mai scurt timp. Avem rugamintea sa ne contactati la urmatoarele date de contact : Mail – [email protected] / Tel :0040 0736 770 055, pentru a va prelua datele de contact si sa realizam inregistrarea pe site sau trimiteti-ne datele dvs de contact si o sa luam noi legatura cu dvs.

    Raspunde
  6. Ionut 7 Nov 2014 @ 14:34

    @Echipa 5oferte.ro ok :) va recontactez in decursul zilei de azi.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)