Sari la conținut

Mi-am facut un album foto online

O prietena mi-a aratat siteul fotokarte.ro si mi-am pierdut ceva vreme pe acolo.

De mult ma gandeam sa-mi printez si eu niste poze, sa fie undeva prin casa, sa ne mai uitam din cand in cand la ele. Dar parca nu le voiam printate in metoda clasica, voiam sa fie asa ca intr-un album, cu pozele imprimate pe album. Pe siteul asta am vazut ca se poate.

Am descarcat softul de pe site, soft cu care m-am apucat sa-mi fac singur albumul. Si mi-am pierdut vreo 2-3 ore pana l-am invatat, dar dupa ce l-am invatat nu-mi mai venea sa-l las din mana. In joaca am facut paginile astea, sper sa va placa.

Astea sunt niste pagini facute in joaca, doar pentru a putea scrie acest post, in realitate am facut altele, dar nu vreau sa le fac publice deocamdata. Vreau sa fie o surpriza de Craciun, pentru o persoana draga. Si deh, nu vreau sa-i dezvalui surpriza.

Acum astept sa-mi vina, abia astept.

Ma gandeam sa va spun de acest site poate vreti si voi sa faceti un cadou frumos cuiva. Este ieftin si surpriza este pe masura. In plus arata altfel decat un album obisnuit, este mai de efect asa.

Totusi daca vreti sa faceti ceva select, incercati sa cititi aceste randuri, o sa va ajute mult. Nu puneti prea multe poze pe o pagina, o sa se vada urat. Cu cat mai putine cu atat mai bine, o sa-i dea un aspect mai profi iar privirea o sa cada mai usor pe ceea ce vreti sa scoateti in evidenta.

Eu am comandat modelul asta de album, este mai ieftin pentru o prima comanda. Vreau sa vad si cat de bine arata cand ajunge la mine. Din poze pare ok, dar stiti cum este, una este o poza si alta este realitatea. Daca o sa-mi placa am de gand sa-mi fac un album mare si frumos, ca asta, cu pagini cartonate. Dar sa-l vad prima data pe primul.

Sau poate mai multe, cate un album pentru fiecare an care a trecut. Selectez cele mai bune poze, cele mai bune momente din an si fac cate un album. Cu siguranta o sa ne uitam mai des decat la pozele din calculator.

Bine, adevarul este ca noi ne uitam si pe calculator, mai sunt momente cand ne apuca, dar sunt destul de rare.

Voi cum faceti cu pozele, le scoateti pe hartie sau si voi le lasati numai in format digital?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Cristina 13 Dec 2013 @ 12:15

    Eu folsoesc acest site pentru albume foto: http://www.digitalcolorfoto.ro Din pozele tale pare o versiune mai simplista de aplicatie cea de la fotokarte.ro, insa eu nu am folosit. Oricum, sunt foarte frumoase albumele printate, noi de 2 ani doar in acest format mai tinem pozele fizic si sunt o idee foarte buna de cadouri pentru cei dragi. :)

    Raspunde
  2. andreea 13 Dec 2013 @ 13:12

    eu de 9 ani incoace scot pozele cele mai bune cu noi 2 si prietenii/rudele noastre si le pun in albume. scriu pe langa ele cateva randuri, ca sa ne amintim ce si unde a fost si cum a fost, si din cand in cand, cand ne apuca nostalgia vremurilor tinere (sau pur si simplu ne ajunge dementa din urma :)) ) ne uitam prin albume.

    Raspunde
  3. andreea 13 Dec 2013 @ 14:12

    ah, si ce fac in fiecare an cadou alor mei este un calendar cu fotografii de-ale noastre. e practic, ca oricine are nevoie de un calendar in casa si le face si bucurie sa vada poze cu noi. cred ca e mai frumos decat stiu eu ce cadouri inutile.

    Raspunde
  4. Alex 11 Feb 2015 @ 12:59

    Mda, toate site-urile absolut de pe toate trebuie sa downloadezi si sa instalezi nu stiu ce programe. Care mai de care mai simple sau mai complicate.

    Daca ai cat de cat habar, folosesti lightroom de la adobe sa iti corectezi fotografiile si sa faci aranjamentele si ti-o printezi unde vrei tu. Daca nu, pe partea de online http://www.photogo.ro cred ca are cea mai cool aplicatie online dintre toate.

    Raspunde
  5. Bianca 25 Sep 2015 @ 10:34

    Si mie imi place am fotografiile in albume, iar pentru familie, parinti, bunici e un super cadou, petnru ca ei se uita la poze foarte des.
    Eu am incercat http://www.fotocolaj.ro/, are aplicatie online, nu trebuie sa instalezi nimic si trimit foarte repede albumul 2-3 zile, cam cel mai repede din ce am gasit online.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)