Sari la conținut

Mi-am incercat diu nou norocul

Daca acum vreo luna mi-am incercat norocul cu inscrierea pe istockphoto.com si am fost respins, azi a venit momentul in care mi-am luat inima in dinti si am incercat din nou.

De data asta am folosit pozele de mai jos:

DSC_56051DSC_83711DSC_40541

Acum sa vedem, poate de data asta am noroc, sa-mi tineti pumnii :)

Oricum nu am de gand sa renunt, este un site pe care mi-am propus sa ajung, sa incerc sa vand si eu niste poze, acum sa vedem in cat timp reusesc sa fiu acceptat.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. irina 11 Sep 2012 @ 07:38

    de ce neaparat istockphoto.com? si dreamstime.com e bun, la fel si fotolia.com :)

    Raspunde
  2. Ghiocel07 11 Sep 2012 @ 09:57

    Bafta! Chiar meriti dupa cat iti doresti si cata pasiune pui in fotografie.

    Raspunde
  3. criserb 11 Sep 2012 @ 10:53

    @irina – nu stiu de ce dar istock mi se pare o provocare. E un site de pe care cumpar de ani de zile poze si acum imi doresc sa si vand acolo. Am sa incerc si pe cele pe care mi-ai zis, sunt curios daca ei imi accepta pozele :)

    Raspunde
  4. octavian 11 Sep 2012 @ 10:54

    succes! ;)

    Raspunde
  5. marius 11 Sep 2012 @ 11:47

    Foarte bune cadrele! Bafta la “candidatura”! :)
    Permite-mi un sfat personal: nu cred ca e o idee buna sa pui pozele aici la dimensiunile astea mari cu watermarkul acela mic apoi sa incerci sa le vinzi pe istockphoto, pentru ca ambele-s indexate, presupun, de google si mai noi stie image search. Si nu m-ar mira ca un potentiat client sa caute poza fara watermark-ul istockphoto.

    Raspunde
  6. criserb 11 Sep 2012 @ 12:39

    @marius – pe de o parte tu ai dreptate, nu ar trebui sa le pun asa dar… pe de alta parte, parca nici nu-mi place sa pun un watermark foarte vizibil desi la romani asa trebuie facut…

    O sa gasesc o solutie sa fie bine, poate pana la urma am sa ma abonez la un site care baga watermark-ul in poza, peste tot, fara sa se vada, dar te si anunta cand cineva iti fura o poza. Uite aici despre ce vorbesc.

    Raspunde
  7. criserb 11 Sep 2012 @ 12:41

    Din pacate m-au refuzat. Am primit mailul de mai jos:

    Two or more of these images are very similar in subject matter, perspective or style. We would like to see a demonstrated range of diversity in technical ability and a variety in subject matter. So if you have anything else you can show us we would love to see it. We welcome you to return after the number of days specified and upload fresh samples of your work and we will re-process your application. Please note that you will not be able to upload new samples until this waiting period has passed.

    Nu ma las, am sa mai incerc peste 7 zile.

    Raspunde
  8. irina 11 Sep 2012 @ 14:44

    asa, nu te descuraja!! :)
    sa-ti zic din experienta: toate cele de stock cauta, in general, foto cu oameni (trebuie si contracte semnate cu respectivii); oameni in diverse pozitii, la masa, in sedinte, pe strada samd. Prim plan, plan intreg, plan general. Se cauta pentru ca sunt greu de obtinut personajele :)

    Raspunde
  9. Valy si Deima COFARU 11 Sep 2012 @ 17:51

    Bafta !

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)