Sari la conținut

Mi-am luat cauciucuri de iarnă Continental WinterContact TS 860

De vrem câteva zile (poate o lună) am simțit nevoia să schimb cauciucurile. Mașina, când drumul este ud, sau prind doar o zonă udă și una uscată parcă-i pe gheață, nu mai am nicio siguranță în volan.

Credeam că-i de la cauciucurile mele de vară și am zis că trec mai repede la cele de iarnă să scap de problemă.

Când să le pun pe cele de iarnă am constatat că deja le aveam puse, le-am uitat pe mașină din iarna trecută :(

Ei bine, am căutat puțin pe net și am dat de topul ADAC pentru iarnă 2017 și am văzut că cele mai bune cauciucuri ar fi Continental WinterContact TS 860 pe care le-am și comandat, cu un preț destul de bun, zic eu, 260 lei.

Roțile astea mici, de 14, sunt un mare avantaj la mașina mea, pot să le iau pe cele mai bune și prețul este decent. Nu ca la o mașină pe 17, unde același cauciuc costă 730 lei.

În prima fază am zis că nu merită să iau un cauciuc foarte bun pentru o mașină de 10 ani, dar apoi m-am gândit la siguranță și am luat ce-i mai bun. Chiar și câțiva m în minus la distanța de frânare eu zic că contează.

Nu mai vorbesc de faptul că eu stau la țară și că acolo mai greu cu deszăpezitul, acolo chiar simt nevoia de cauciucuri ok.

Dacă am făcut o alegere bună sau nu o să vedem, vă povestesc în timp.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)