Sari la conținut

Mie mi-a plăcut de Mihaela Rădulescu

Am văzut că este mare scandal pe facebook cu privire la prestația Mihaelei Rădulescu în emisiunea Românii au talent.

Lumea este nemulțumită pentru că Răduleasca i-a spus unei tinere că este grasă și că nu este ok pentru o dansatoare.

romanii-au-talent-cele-doua-fete

Fie că ne place, fie că nu, când privim imaginea de mai sus trebuie să-i dăm dreptate Răduleascăi.

Și atunci, nu văd de unde acțiunea asta împotriva Răduleascăi. Ah, pentru că a avut tupeul și și-a spus părerea în direct? Pentru că nu este o pupincuristă și spune ceea ce crede?

E adevărat, putea să nu o spună, dar ea a ales să facă afirmația în direct, imediat după moment. Nu a fost prefăcută, părerea mea, a fost cât se poate de sinceră. Este adevărat că la noi adevărul doare, dar fetele ar trebui să-și asume și să facă ceva cu privire la greutate. Altfel ar fi și imaginea lor pe micul ecran.

Dacă nu erau dispuse la critici bănuiesc că nu apăreau în emisiune, dar din moment ce au apărut fiecare este conștient că poate să primească o mulțime de critici, la fel cum poate să primească o mulțime de laude.

Apoi, că Mihaela s-a târât prin făină. Da, clar, este strigător la cer :)

Nu dragilor, nu este. Este o emisiune în care aceste momente prind și sunt pe gustul publicului. Și dacă nu este așa ia să-mi spuneți de ce se vorbește atât despre acel moment?

De Cotimanis de ce nu vorbește nimeni? Pentru că nu a ieșit în evidență cu nimic, și fie că ne place fie că nu, publicul vrea show.

Mihaela este cea care poate să ne ofere acest show, chiar dacă sunt multe voci împotriva ei.

Din punctul meu de vedere, organizatorii au făcut o alegere bună că au adus-o, și o să fie cu siguranță un plus pentru emisiune.

Dar na, la noi femeile sunt invidioase și repede aruncă cu pietre în loc să ia un exemplu de la Răduleasca și felul în care arată la vârsta ei.

Update: Momentul cu discuții îl aveți mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=oSZXd0-y2Is

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Simona 16 Mar 2015 @ 13:40

    Hay mai Cristi, e o copila de 14 ani care nici nu s-a format inca. Dau un search la tine pe blog despre anorexie si masura zero, photoshop si altele?
    Pai ce facem aici? Incurajam copiii sa se dezvolte armonios sau le taiem mainile cand mananca?
    In plus, cine draci e Raduleasca sa se ia asa de biata copila si sa o ameninte cu cantarul in culise?
    Mai ales in conditiile in care fatuca nu e grasa…

    Raspunde
  2. criserb 16 Mar 2015 @ 14:57

    @Simona – singura chestie cu care eu cred că a deranjat e că a spus treaba asta în direct. Dacă îi spunea în culise nu mai era nicio problemă.

    Asta este problema, că ne place nouă să împachetăm cumva anumite lucruri ca să dea mai bine, pentru că altfel sunt jignitoare, când de fapt realitatea este una singură.

    Eu zic că tinerii chiar trebuie încurajați să renunțe le obiceiurile nesănătoase pentru a avea o condiție fizică mai bună. Faptul că i-a zis că-i grasă o să-i dea de gândit, dacă nimeni nu-i zicea nimic crezi că era mai bine?

    Raspunde
  3. George 16 Mar 2015 @ 15:18

    Nu a fost in direct, a fost “pe camera”. Adica producatorii aveau dreptul de a decide daca sa apara “pe sticla” sau nu. Au decis! :D

    Raspunde
  4. Simona 16 Mar 2015 @ 15:34

    Eu cred ca nu e ok sa te “joci” asa cu sentimentele unei adolescente ce trece prin schimbari dramatice. Mai ales in conditiile in care fata respectiva chiar nu e grasa :). Poate e putin mai pufoasa sau poate are cateva kilograme in plus, dar nu i-as spune grasa.

    Raspunde
  5. George 16 Mar 2015 @ 16:33

    Imi place cum lumea chiar crede ca emisiune asta e pe bune :)) Ca fatuca aia a luat personal ce a zis lesinata aia de Radulescu, ca nu i s-a explicat ca e foamete la tv si trebuiesc si dume d-astea sa discute babele prin scari de bloc.
    In alta ordine de idei.. din prima editie emisiunea asta a fost caz social.. n-are nicio treaba cu talentul, cu nimic.. e o mizerie ordinara.. un hai sa il votam pe X pentru ca mananca de pe jos. :))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)