Sari la conținut

Romanii au talent semifinala a II-a

Mai e o ora si putin si incepe a doua semifinala. Eu sincer abia astept sa o vad. Imi place mult emisiunea asta si vad ca nu sunt singurul. In fiecare seara, cand are loc emisiunea, pe twitter si facebook, oamenii numai despre asta vorbesc. Sa zic asa, pe acolo se comenteaza live fiecare moment.

Pana acum, dupa prima semifinala pot sa zic ca sunt multumit, au mers mai departe exact favoritii mei :) Din pacate, meritau mai multi sa ajunga in finala, dar astea sunt regulile, doar 3 merg mai departe, cei mai buni 3.

des

Sunt curios cum o sa fie in seara asta, sper ca vom avea parte de un spectacol la fel de reusit ca cel de ieri seara.

Voua va place emisiunea asta, o urmariti?

[sursa poza]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. mircea 2 Apr 2011 @ 22:38

    yup, merg la pariu ca Narcis o sa castige finala/ semifinala de ieri a fost stransa si poate ca ocupantii locului 3 nu prea merita sa fie acolo/ restul semifinalelor o sa fie slabe/

    Raspunde
  2. criserb 2 Apr 2011 @ 23:33

    Ai dreptate, in tot ce ai zis, asta este cel putin si parerea mea, dar… mai vedem, mai sunt 2 semifinale ;) Oricum nu cred ca o sa fie vreuna peste prima. Acolo au fost telentele adevarate.

    Azi, nici nu stiu cine as vrea sa mearga mai departe… probabil pustiul care-l imita pe Michael dar in rest nu stiu…

    Raspunde
  3. mircea 2 Apr 2011 @ 23:59

    au fost alesi destul de corect. pustiul reaper a mizat mult pe faptul ca e orfan si deasta a castigat, oricum s-a descurcat destul de bine/
    pustiul Michael e doar o imitatie, prin exercitiu poti face multe daca ai talent si mai mult, daca ar fi ales sa danseze ceva original poate ar fi ajuns si el in finala/ fetele au cantat superb, meritau primul loc

    Raspunde
  4. liana 3 Apr 2011 @ 10:02

    Pustiul orfan mai bine canta manele , ar fi sunat mult mai comercial.
    Sunt multi orfani in tara asta ,apoi bolnavi , ciungi , ologi etc,daca s-ar fi adunat toti sa-si cante necazurile , unde s-ar fi ajuns ?
    Ala de-l imita pe michael e chiar penibil , sunt mii si sute , mai bine si-ar vedea de scoala , pun pariu ca nu stie tabla inmultirii.
    Fetele alea doua mie mi-au cam zgariat timpanele ,au zbierat la greu.Daca ar fi slabit fiecare cate 20 de kile de la preselestie pana la semifinala ,ala da talent !

    Raspunde
  5. mariana 3 Apr 2011 @ 19:38

    …eu am prins doar finalul astazi si am inteles despre ce vorbiti! Tineti-ma la curent!

    Raspunde
  6. jules 3 Apr 2011 @ 20:24

    Pustiul rapper ( si nu reaper, ca nu e un monstru ) merita pur si simplu pentru ca are talent. Chiar cinta cel putin interesant. Si asta o spune unul care nu suporta astfel de muzica.
    Pe umflate nu le-as fi votat pentru simplul motiv ca una s-a plins ca lumea nu o sa le voteze ca sint grase. Astfel de lamentari trebuiau taxate. Nu mers la sentiment.
    Nu m-au impresionat. Mai degraba altii.
    Plec ca ma cheama nevasta :))

    Raspunde
  7. mircea 3 Apr 2011 @ 21:19

    @jules – chiar nu ma intereseaza cum se numeste galagia aia si cei care o fac.

    Raspunde
  8. Coru 4 Apr 2011 @ 16:55

    pt. LIANA! :fetele alea nu au slabit pt k sunt bolnave…ar fi fost mai bine deca ai fi fost mai preocupata sa le intelegi decat sa le critici.Eu cred ca tu nu ai deloc voce din moment ce nu recunosti doua voci care se armonizeaza perfect si care canta fosrte bine.Un sfat?…nu mai critica atata…daca tot critici…de ce nu te-ai inscris si tu la romanii au talent?…si la fel si Adrian Tutu are talent….orice rapper canta asa si daca Andra a zis k el canta foarte bine…cine esti tu sa o contrazici pe Andra?Si baiatu care l-a imitat pe Michael..ce?..nu are si el draptul la o sansa?..vezi? a ajuns pana acolo…a fost votat de multi din moment ce a fost al 4-lea.Tare as fi vrut sa te vad pe tine pe acolo…Poate ca si tu ai vreun talent si nu te-ai inscris…dar daca nu ti-a vazut nimeni talentul….parerea mea este ca nu ai nici un drept sa critici pe altcineva…si repet…fetele acelea sunt bolnave…cunosc multa lume care are aceasta boala…pur si simplu nu poti slabi si mai mult…nu iti dau voie medicii…pt k este impotriva sanatatii..ba chiar se poate muri din simpla incercare de a slabi avand boala asta….

    Raspunde
  9. Roxana 10 Apr 2011 @ 10:52

    pt liana ;Tu fata mai taci si nu mai kritika lumea … ka dejaba o kritici ka nu esti nimeni as vrea sa te vad si pe tn ce talent ai :))…asa ka Adrian Tutu canta foarte bine si este si cel mai frumos baiat … si kiar pe fetele alea asa lea lasat Dumnezeu … nu konteaza kum aretzi konteaza ce ai in suflet :)…. asa ka Adrian Tutu o sa fie finalistul acestei emisiuni:x:x:x:)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)