Sari la conținut

Nesimțire mare la Shop & Go-ul de pe Eminescu intersecție cu Aurel Vlaicu

mega_image_eminescu

Cumpăr aproape în fiecare zi ceva de la Shop & Go-ul de pe Eminescu. Nu pentru că sunt fan, pentru că este foarte aproape de mine și îmi este comod.

Ce mă intrigă la ei este că nu știu să dea restul. Niciodată nu dau restul până la ultimul ban, și nu vorbesc de 1 ban. Vorbesc de sume de peste 10 bani, până la 50 de bani.

Ei nu, ei dau totul rotund, pentru ei mărunțișul nu contează.

Adevărul este că n-am băgat chestia asta în seamă pentru că de cele mai multe ori nu iau nici eu restul.

Astăzi însă o aud pe o colegă povestind cum că nici ea nu primește niciodată restul și ea chiar le spune de fiecare dată. Ba chiar a vorbit și cu managerul magazinului și i-a explicat acestuia situația. A fost asigurată că lucrurile nu vor rămâne așa.

Cu toate astea nu s-a întâmplat nimic.

Ei bine, pe mine altă chestie m-a deranjat cu adevărat.

Eram la coadă și înaintea mea era o fetiță care și-a luat nush ce bomboane, câteva ciocolate, sucuri, chestii pentru copii.

Fetița se pare că nu avea 1 leu, îi lipseau acești bani.

Cel de la casă i-a zis că nu poate să-i dea așa și a trimis-o acasă să mai aducă niște bani, sau i-a propus să mai lase din marfă.

I-am zis celui de la casă că îi plătesc eu fetiței, să-i dea marfa, dar din acel moment le-am cerut restul până la leu în fiecare zi. Rest care pe vremuri chiar nu-l băgam în seama.

Eu nu pricep cum poți să ai atitudinea asta, așa ca om. Știi bine că fiecare om îți lasă mărunțișul, mă rog, cam fiecare și totuși tu nu poți să servești o fetiță care na, nu avea 1 leu.

E posibil așa ceva?

Ah, și nu este prima dată când am probleme cu cei de la același Shop & Go.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. C 19 Feb 2015 @ 11:39

    E foame mare.
    Mai toate mega fac asta, dar depinde si de vanzator,

    Raspunde
  2. Aurel Dragut 19 Feb 2015 @ 11:50

    Acum 2 seri eram la Mega si la casa nu aveam 1 leu sa ii dau banii fix ca altfel ma umplea de marunt de 50 de bani si s-a oferit bodyguardul de acolo sa dea el un leu sa ma scape. Bine, bodyguardul m-a tinut minte de acum mai bine de o saptamana cand m-am intors in magazin deoarece casierita nu imi batuse ceva pe bon si imi daduse mai multi bani.

    Raspunde
  3. Piticu21 19 Feb 2015 @ 11:50

    vezi daca nu platesti cu cardul?

    Raspunde
  4. criserb 19 Feb 2015 @ 12:02

    @Piticu21 – plătesc mă și cu cadrul, dar mai sunt momente în care am și cash la mine :)

    Raspunde
  5. It 19 Feb 2015 @ 13:21

    îi doar un mega imaș, don’t worry…

    Raspunde
  6. Georgi 19 Feb 2015 @ 16:37

    La Mega image-ul din Baneasa e situatia cu totul diferita.
    Bine,depinde de vanzatori,sau de natura lor umana,in general (pentru ca mai sunt vreo 2 mega image prin Baneasa,iar acolo nu sunt chiar atat de “constiinciosi” vanzatorii,aceleasi pleve).E urat oricum, ce au facut aia de acolo si in cazul fetitei si in cazul clientilor.Pana la urma,daca ii lasau ala 1 leu,nu dadeau din buzunar propriu,tot salariul ala il luau si oricum nu se vedea,pentru ca multi lasa maruntul la casa.
    Aici mereu dau restul si cu banuti,daca e nevoie.
    Asta vara am vrut sa platesc cu niste bonuri de masa si suma era cu 80 de bani in plus.Si nu aveam niciun fel de marunt,decat bacnote de 50 de lei si n-am vrut sa schimb pentru atat,asa ca m-am oferit sa urc pana in bloc sa iau marunt.Am ramas uimita,cand tipul de la casa mi-a zis ca nu e nevoie,ca ma stie ca las mereu maruntis.
    A fost foarte frumos oricum.
    Dar tipele de la alimentara de langa mega image sunt niste jegoase.Si alora le las mereu marunt,dar ,tot asa,intr-o zi am ramas fara marunt si mai trebuiau 20 de bani,mi-au spus sec ca pot lasa sacosele dupa tejghea pana ma intorc cu restul..De atunci le cer ca nesimtita rest pana la ultimul banut.Din ala miiiic de tot.Chiar am auzit 2 cliente in spatele meu, susotind (cu voce tare ,probabil ca sa le aud) chestii gen: “vaaaai ia uite-o si pe-aia,asteapta tot restul,doaamne ce trista!”.In clipa aia le-am dorit sa ramana fara marunt cand au fost sa plateasca la casa.Din tot sufletul.Din pacate,nu am aflat urmarea pentru ca mi-am vazut de drum,nu am stat sa le iau la….3 pazeste :D

    Dar oricum,la nesimtire e bine sa raspunzi cu nesimtire.Ca daca esti bun,esti luat de fraier.
    Data viitoare sa platesti cu borcanelul cu monede (daca tii asa ceva acasa) sume din astea mari :) Ca tot duc lipsa de marunt….

    Raspunde
  7. Alex 19 Feb 2015 @ 17:41

    Eu platesc cu cardul de obicei pentru a scapa de un portofel plin de monezi , cand platesc cu cash nu mi-am dat seama daca primesc sau nu tot restul … ar putea fi un exercitiu bun.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)