Sari la conținut

Silent mode pentru Android Lolipop

În momentul în care ați trecut la Android Lolipop o să vă plângeți că nu mai găsiți butonul de silent. Ei bine, el nu mai există acolo unde-l știți voi, dar totuși nu a dispărut.

Screenshot_2015-02-19-11-21-22

Veți în screenshot-ul de mai sus, în dreapta butonului de Sound este un buton pe care scrie All. La voi, dacă ordinea butoanelor este cea by default o să-l găsiți mai jos în listă, pe penultimul rând.

Ei bine acel buton are 3 stări, None, Priority și All

  • None – o să oprească toate notificările, inclusiv alarmele.
  • Priority  – este vechiul silent mode.
  • All – toate notificările, dar permite alarmei să vă trezească.

Acum ele pot fi setate și automat, să iasă din starea de None după o anumită perioadă setată de voi, astfel încât dacă seara v-ați oprit notificările și a doua zis ați uitat să-l scoateți din această stare, el o să iasă singur, în funcție de timpul setat de voi.

Mai în detaliu vedeți aici.

P.S. Vedeți aici cum se pune Lolipop-ul pe Note 3, în cazul în care nu aveți răbdare să mai așteptați să vă vină de la operatorul vostru.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. seba18 19 Feb 2015 @ 20:22

    Vezi ca aia e iconita de la vechiul Blocking Mode, care si eu am crezut la inceput ca poate tine loc de Silent Mode, dar de fapt am realizat ca imi respingea toate apelurile. Vezi ca pe Silent ar trebui sa il poti pune cu apasari repetate pe butonul “Sound”, sau din meniul de shutdown/restart.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)