Sari la conținut

Nimanui nu-i pasa de zapada care cade de pe acoperis

zapada

Se spune peste tot sa fiti atenti pe unde va parcati masina pentru ca zapada de pe acuperisuri incepe sa cada peste masini.

Cu cat este mai cald afara cu atat sansele ca zapada sa se desprinda de pe acoperisuri sunt mai mari.

Dar cui ii pasa?

Ma uitam acum cateva minute pe balcon si am vazut cel putin sase masini parcate la fix. La fix pentru zapada gata sa se desprina de pe case.

Oare de ce nu ia nimeni in seama aceste avertizari? Chiar vi se pare o gluma? Credeti ca fece cineva misto de voi cand va zice sa va uitati unde va parcati masina?

Nu prieteni, nu este o gluma, la 4 grade cate sunt acum afara, sansa sa-ti gasesti masina intreaga acolo (a se vedea poza) e destul de mica… dar na, fiecare face cum crede ca deh… noi intotdeauna le stim pe toate.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Cosmin 20 Feb 2012 @ 16:51

    S-a intamplat deja… si a cazut de la 4 metri. Cand o sa cada de la 10-12… pot sa uite de masinile alea.
    There you go: http://bit.ly/zHY4Z7

    Raspunde
  2. criserb 20 Feb 2012 @ 17:00

    @Cosmin – eu stiu, am vazut in trecut o multime de masini distruse. Ma uit de 10 ori inainte de a parca intr-un loc. Nu-i pot intelege pe cei care parcheaza chiar asa fara sa gandeasca o clipa. Sunt convins ca sunt oameni care nu isi dau seama unde parcheaza si oameni carora nu le pasa. Sunt convinsi ca masina lor e mai rezistenta :)

    Raspunde
  3. Dan Dragomir 20 Feb 2012 @ 17:05

    Ba le pasa, celor care le cade pe nasina sau in cap, lor le pasa :-))

    Raspunde
  4. raul 20 Feb 2012 @ 17:48

    unii dintre noi cand parheaza nu se uita nici in stanga sau dreapta daca altii au loc sa intre in masina sau daca nu sunt suiti pe trecerea de pietoni si tu ne ceri sa ne uitam si sus? :))

    Raspunde
  5. kuisor 22 Feb 2012 @ 10:35

    @Cosmin,
    Uite și aici >> http://bit.ly/AxXL88, ceva exemple/poze.
    Tabele, într-un fel sau altul, mai ieftin sau mai scump, se-ndreaptă. Regretabil e că mor oameni. Iar administratorii/proprietarii clădirilor ridică din umeri, sau, în cel mai fericit caz, montează “indicatoare” – atenție că .. se-ntâmplă :(

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)