Sari la conținut

Mai cumparati de pe Fashion Days?

animal-fashiondaysIn ultima vreme pe mine m-au cam dezamagit. Am tot facut comenzi la care au intarziat foarte mult cu livrarea.

Acum insa, am vazut o super promotie la niste geci Animal de snowboard si ma gandeam sa ma risc iar. Oare de data asta o sa-si faca treaba mai bine sau… tot asa prost merg?

Idea e ca nu ma prea grabesc, am nevoie de geaca pentru sezonul viitor, dar parca nici nu mi-ar placea sa astept 3 luni :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. conqistador1 20 Feb 2012 @ 18:36

    Salut Cristi . Am si eu o rugaminte si anume , ai putea sa-mi trimiti si mie o invitatie pe Fashion Days pentru a deveni membru ? Multumesc anticipat
    Cu stima Liviu C.

    Raspunde
  2. Amzis 20 Feb 2012 @ 18:55

    cum sa dai 200 euro pe asa ceva?:) bine ca acum costa 100… tot e mult :))

    Raspunde
  3. pantera mov 20 Feb 2012 @ 19:20

    eu pot sa-ti zic ca in ultima vreme s-a imbunatatit timpul de livrare, si asta e obiectivul principal in urmatoarea perioada, sa se reduca si mai mult. dar uneori depinde de furnizor, nu de fd, asa ca mai pot intarzia comenzile. decizia iti apartine, deci.

    p.s. cele din imagine sunt descrise de mine :P

    Raspunde
  4. criserb 21 Feb 2012 @ 07:49

    @conqistador1 – http://bit.ly/yo6ZIH

    @Amzis – man, sa stii ca in general hainele astea pentru sporturile de iarna chiar costa. In generam si eu ma miram, dar au niste calitati speciale ;) Te dai cu schiurile sau cu placa?

    @pantera mov – asa sa fie cum zici tu. Nu de alta dar din cand in cand chiar sunt oferte care ma intereseaza ;)

    Raspunde
  5. Alina 21 Feb 2012 @ 08:30

    @Amzis Schiul nu este un sport ieftin, Mai ales inceputul care este lejer mia de euro, daca pui echipamente si haine. Si dupa trebuie intretinere si costul efectiv, asigurare, pass-uri.
    Pentru o familie de 4 deja o iarna devine scumpica bine.

    Raspunde
  6. maddy 21 Feb 2012 @ 11:01

    nu am cumparat niciodata de pe fashiondays pentru ca am auzit ca au un termen lung de livrare si stau prost la capitolul rabdare. am anulat o comanda la otto vara trecuta pe motivul asta (nu aveau pe stoc, comanda a intarziat 2-3 saptamani)…se mai intampla, nici o suparare, dar prefer magazinele care livreaza comanda in 24-48h.

    Raspunde
  7. gobby 21 Feb 2012 @ 12:45

    Vad ca te-ai dat pe 2parale, nu inteleg de ce nu vad adsense pe blog, cred ca ar fi castigul mai mare

    Raspunde
  8. criserb 21 Feb 2012 @ 13:15

    @maddy – da, au termene destul de masi de livrare, dar sa stii ca am avut si surprize placute :) Si neplacute, drept e. Dar sunt lucruri care nu mi le trebuie maine si daca pretul e bun, de ce nu?

    @gobby – fac niste teste deocamdata, nu cred ca merita dar am zis “hai sa ma conving”.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)