Sari la conținut

Niste kit-uri fashion de la Logitech

crimsonribbons

Imi cautam si eu o tastatura si din site in site am ajuns la Logitech unde am dat de kit-urile astea fashion. Pentru ca eu m-am cam saturat de gri sobolan mi-as lua asa ceva. Drept e ca inca nu m-am hotarat la un model, dar tot as gasi unul care sa fie pe gustul meu.

Banuiesc ca voua nu va plac, ca sunt prea pentru fete, nu?

Ei o sa va inselati. Sunt o multime de modele si pentru baieti, nu asa de frumoase, dar totusi sunt.

Ma intreb de ce n-au facut aceste kituri mai demult. Au reusit cei de la Sony sa scoata laptopurile astea colorate si au avut destul succes. Au incercat si altii cu alte componente dar pana acum eu n-am vazut o astfel de tastatura. Poate sunt, nu zic nu, dar eu n-am vazut.

In ultima vreme tehnologia a ajuns la un asa nivel ca lumea nu prea poate sa le mai deosebeasca, sa zica ca ala e foarte bun si ala e prost. In principiu cam toate sunt ok, acum depinde de suma pe care vrei sa o investesti in tehnologie.

Cred ca designul ar fi locul unde se poate lucra. O astfel de tastatura ar lua cu siguranta ochiul unei fete si pana la urma alte detalii n-ar mai conta. Dar… inca nu sunt prea multe oferte asa colorate.

Sunt curios cati dintre voi v-ati cumpara o astfel de tastatura, cati ati fi dispusi sa renuntati la cele clasice?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)