Sari la conținut

Nou: WhatsApp pentru desktop

Pentru cei care folosesc WhatsApp pe mobil asta trebuie să fie o veste foarte bună.

Screen_Shot_2015-01-21_at_1.21.46_PM.0

Today, for the first time, millions of you will have the ability to use WhatsApp on your web browser. Our web client is simply an extension of your phone: the web browser mirrors conversations and messages from your mobile device — this means all of your messages still live on your phone.

To connect your web browser to your WhatsApp client, simply openhttps://web.whatsapp.com in your Google Chrome browser. You will see a QR code — scan the code inside of WhatsApp, and you’re ready to go. You have now paired WhatsApp on your phone with the WhatsApp web client. Your phone needs to stay connected to the internet for our web client to work, and please make sure to install the latest version of WhatsApp on your phone. Unfortunately for now, we will not be able to provide web client to our iOS users due to Apple platform limitations.

We really hope you find web client useful in your everyday lives.

sursa

Din păcate încă nu merge, cel puțin la mine nu. Cu toate că am ultima versiune, chiar acum am instalat-o, nu am încă în meniu “WhatsApp Web”.

Dacă v-ați conecta ar trebui să arate așa:

jorn

Nush cum este pentru voi, dar pentru mine este o veste foarte bună, numai să meargă…

Update: peste noapte mi-a venit și mie update-ul, acum merge și merge foarte bine. Partea proastă este că stă în permanență legat cu telefonul, ceea ce înseamnă că-i consumă destul de repede bateria, dar în rest… merge super ok și este mult mai comod să comunici așa mai ales atunci când ai PC-ul în față.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
13 comentarii
  1. Refu 21 Jan 2015 @ 23:49

    Serviciul este complet functional, trebuie doar sa faci update, si sa selectezi din meniu -> WhatsApp Web, apoi apare un scanner, pentru codul QR. Apoi in browser pagina primeste un refresh, si este sincronizat cu tot ce ai aplicatia de pe telefon.

    Raspunde
  2. razorsbk 21 Jan 2015 @ 23:49

    Nici nu au copiat Telegram, delooooc.

    Raspunde
  3. seba18 22 Jan 2015 @ 00:53

    La mine merge!

    Raspunde
  4. Cipri 22 Jan 2015 @ 01:10

    works for me !cool :)

    Raspunde
  5. criserb 22 Jan 2015 @ 07:53

    Abia acum mi-a apărut și mie update-ul, aseară cand am scris postul nu-l aveam…

    Raspunde
  6. Leytto 22 Jan 2015 @ 09:44

    Mda, bine că mă obligă să instalez Chrome…

    Raspunde
  7. criserb 22 Jan 2015 @ 10:26

    @Leytto – nu te obligă nimeni, poți să nu-l folosești. Eu nu mi-am dat seama de această “obligativitate” pentru că la mine chrome este browserul default, mi se pare cel mai ok.

    Raspunde
  8. Adi Lupu 22 Jan 2015 @ 13:21

    La mine inca nu merge. Astept sa il testez. Sper sa fie util.

    Raspunde
  9. criserb 22 Jan 2015 @ 13:25

    @Adi Lupu – Versiunea care tre’ să o ai, de WhatsApp, este 2.11.498. Dacă o ai pe asta și nu ți-a apărut în meniu WhatsApp Web dă-i un restat la telefon și tre’ să-ți apară.

    Raspunde
  10. Dragos 23 Jan 2015 @ 11:11

    E un mare cacat facut de Whatsapp, nu merge decat pe Chrome, doar cu telefonul permanent online si doar cu Android sau Windows Phone, asta in contextul in care vorbim de o aplicatie web lansata in 2015. Sunt printre singurii owneri care isi protejeaza API-ul si nu permite folosirea altor clienti de chat, ceea ce e total aiurea. In fine…un rahat pe bat.

    @razorsbk – N-au copiat Telegram, e facuta pe Material Design, asa arata toate daca respecti guide-urile de la Google.

    Raspunde
  11. criserb 23 Jan 2015 @ 11:24

    @Dragos – sunt acri strugurii?

    Raspunde
  12. Dragos 23 Jan 2015 @ 16:19

    @criserb – Nu, stai linstit, eu abia folosesc si aplicatia pe mobil, nu stateam la coada pentru aia online pe care si daca era disponibila pe iOS nu as fi folosit-o doar ca mi se pare absurd sa stau in acelasi timp cu telefonul online. Subliniam doar cat de retarzi sunt oamenii de la Whatsapp.

    Nici n-ar trebui sa o foloseasca userii doar ca se le arate ca merita mai mult, dar cand toata lumea se inghesuie sa teste orice crezi ca la aia de au vandut compania pe miliarde le pasa de un produs final facut bine? I guess not…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)