Sari la conținut

Noua clădire de sticlă ridicată de ASE

Pentru că nu-s chiar departe de zonă și am auzit multe discuții pe baza clădirii construite de ASE, am dat o fugă până în Romană și am văzut-o.

Pe net mi se părea nepotrivită cumva, dar la fața locului mi-am schimbat puțin punctul de vedere. E ok, părerea mea e că se încadrează destul de ok în zonă sau în orice caz, este peste toate clădirile din paragină de acolo.

E cu totul alt stil, asta e clar, dar pe lângă toate clădirile aflate într-o stare destul de avansată de degradare clădirea asta cumva chiar e un plus pentru zonă.

Vă las cu niște poze.

Doar pe partea respectivă aveam ceva clădiri renovate. Clădirea ASE, Casa Nanu-Muscel și acum clădirea asta nouă. În rest, toate clădirile din Piața Romană sunt într-o fază avansată de degradare și chiar cred că sunt 2 soluții. Ori să le renoveze, dar cum nu se vrea, mai bine să le demoleze și să facă ceva frumos, demn de centrul unei capitale europene.

Casa asta, monument istoric probabil, nu ne face deloc cinste. Și e doar un singur exemplu.

 

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Victor 10 Jun 2023 @ 23:40

    Noua clădire de sticlă ridicată de ASE este o bijuterie arhitecturală impresionantă. Designul său modern și transparent adaugă o notă de eleganță și lumină în peisajul universitar. Este un exemplu remarcabil de inovație și progres în infrastructura academică. Felicitări ASE pentru această adiție impresionantă la campusul lor!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)