Sari la conținut

Nu acceptăm să fim cobaii vaccinului AH1N1 în România!

poza Cât de gravă este gripa porcină?
• simptomele de gripă porcină sunt cel mult moderate
• gripa porcină este cu mult mai blândă decât s-a aşteptat (cf. „The Times”)
• boala nu se manifestă mai drastic decât o răceală severă, deci rolul vaccinării este pus sub semnul întrebării
• în Marea Britanie, cea mai afectată ţară din Europa, se înregistrează o mortalitate de 0,03 %, cu mult mai scăzută decât în cazurile de îmbolnăviri cu o gripă obişnuită tip A
Deci nu este justificată vaccinarea în masă a populaţiei, cu atât mai puţin în România unde s-au înregistrat doar 322 de cazuri!

Virusul gripei porcine
• noul tip de virus gripal A H1N1(„virusul gripei porcine”) a fost creat în laborator
• nu se aseamănă cu nici un alt virus precedent
• pentru sinteza lui s-a folosit virusul gripei spaniole din 1918 combinat în mod artificial cu  tulpina virusului comun H3N2  şi  H5N1 (tulpina gripei aviare)
• conţine material genetic de la două tulpini de gripă porcină, două tulpini de gripă umană şi o singura tulpină de gripă aviară

Un vaccin periculos! provoacă cancer şi alte boli grave:
• mutaţii genetice şi oncogeneză prin injectarea de material genetic străin direct în sânge (cf. studiilor recente)
celulele umane utilizate curent în producţia de vaccinuri sunt celule canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane, celule fetale provenite din embrion uman avortat  (sunt singurele celule capabile să supravieţuiască in vitro şi să se dividă fără limită de timp şi spaţiu) şi celule animale (embrion de pui, etc.) vaccinul „Optaflu” contra gripei porcine al Companiei  Novartis va folosi celule umane provenite din tumori canceroase!
• sindromul Guillain-Barré (GBS), boală autoimună ce cauzează paralizia braţelor şi a picioarelor, iar în cazuri rare, a întregului corp
în 1976 s-au înregistrat câteva cazuri de gripă porcină (comună, dată de virusul natural şi nu cel sintetic actual) în rândurile soldaţilor de la Fort Dix, New Jersey şi numai unul dintre ei a decedat, cel mai probabil din cauza eforturilor fizice prea mari decât din cauza gripei. Aceasta a dus la lansarea unei vaccinări în masa a 40 milioane persoane împotriva unei pandemii care nu s-a materializat. Mii de oameni au cerut despăgubiri pentru leziunile cauzate de vaccinare. Cel puţin 25 de oameni au murit şi 500 au paralizat.
• nu este recomandată vaccinarea celor care suferă de boli are plămânilor (agravează astmul la copii), inimii, rinichilor sau a celor cu sisteme imune slăbite, femeilor însărcinate şi copiilor sub cinci ani

Deoarece conţine:
• adjuvanţi toxici
cele mai multe vaccinuri au un conţinut periculos de mare de mercur sub formă de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxic decât mercurul însuşi. O doză destul de mare poate cauza disfuncţii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor şi comportamental. Intoxicaţia cu mercur duce la autism, sindrom de atenţie deficitară, scleroză multiplă, deficienţe de vorbire şi limbaj. Un alt adjuvant comun pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu care este implicat in boala Alzheimer,  cauzează alergii şi şoc anafilactic
• adjuvanţi noi
pentru vaccinul gripei porcine sunt folosiţi, cu acordul OMS-ului, cei mai mulţi adjuvanţi noi incluzând MF59, ISCOMS, OS21, AS02 şi AS04. Adjuvantul MF59 este de natură uleioasă şi conţine Tween80, Span85002 şi  squalena.  Studiile efectuate pe şoareci au arătat că adjuvanţii uleioşi induc probleme motorii şi paralizie. Adjuvantul ASO3 conţine de asemenea Squalena (cauzatoare a sindromului războiului din golf) care provoacă şi boli autoimune. Adjuvanţii Sqalena şi Tween80 provoacă infertilitate la animale.

Nu acceptăm să fim cobaii vaccinului AH1N1 în România!

Organizaţia Mondială a Sanătăţii introduce dictatura medicală!
O.M.S.-ul încearcă să introducă o dictatură medicală, ca şi sănătatea publică (DSP), care a început să încalce drepturile naturale ale omului. A introdus carantina, a interzis libera circulaţie, a introdus vaccinarea obligatorie, s-a încălcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii.

Întrebări fără răspuns:
• De ce sunt copiii cei care trebuie să primească cei dintâi un vaccin experimental?
• Ce răspuns va da statul pentru cazurile în care copiii şi femeile însărcinate vor fi lezate?
• De ce în SUA şi in Comunitatea Europeană (deci şi în România) se acordă imunitate totală în faţa legii, împotriva oricăror plângeri în instanţă care ar putea rezulta în urma vaccinării?
• De ce se permite companiilor farmaceutice, oficialităţilor din sistemul de sănătate şi oricui care se ocupă de administrarea vaccinurilor experimentale ca în timpul unei stări de urgenţă să fie protejaţi legal în cazul în care populaţia suferă leziuni în urma vaccinării?
• De ce se impune vaccinarea obligatorie când riscurile bolii sunt mici, iar riscurile vaccinării sunt enorme?
• Cum poate fi impusă vaccinarea obligatorie când etica medicală şi legile ţării prevăd pentru orice tratament medical, consimţământul informat al pacientului?
• De ce nu există nicio organizaţie care să controleze conţinutul vaccinurilor la firmele producătoare?

Gripa porcină. Ce nu ni se spune?
• Se proclamă  pandemie, se mobilizează guverne, se cheltuiesc milioane pentru gripa porcină cu 145 de victime mai puţin decât cele provocate în fiecare an de fulgere (1170 de victime pe an), iar 98% din bolnavi se vindecă fără nicio terapie.
• Decesele (în principal ale copiilor) în Africa şi Asia sunt doar din cauza malariei 3000 în fiecare zi. De ce aceasta nu constituie nici măcar o ştire, în timp ce „pandemia” – cu foarte puţine victime – monopolizează mass-media, pune în mişcare organisme şi guverne mondiale?
• Vaccinările sunt periculoase. În 1918-1919, pe perioada gripei  aviare spaniole, doar soldaţii şi alte persoane care fuseseră vaccinate împotriva gripei s-au îmbolnăvit şi au murit. Cei care au refuzat vaccinul au rămas sănătoşi şi, în plus, îi ajutau pe bolnavi şi transportau morţii. De asemenea, şi din cauza vaccinării din 1976 împotriva pandemiei porcine de atunci, oamenii au murit şi mulţi au paralizat din cauza vaccinului şi nu din cauza virusului porcin.
• „Copiii care se vaccinează împotriva gripei prezintă un pericol de trei ori mai mare să se îmbolnăvească de gripă”-   James R. Shannon, fost Director al Consiliului Naţional American de Sănătate
• În Franţa, Anglia, America, China, Germania, România  se impune vaccinul obligatoriu (cu penalităţi pentru cei care insistă să fie stăpâni pe propriul trup)
• Pentru înfruntarea gripei: igiena şi vitamina D care se activează prin expunerea la soare.

Un atentat la viaţa umană:
Vaccinul împotriva  GRIPEI  PORCINE

Nu faceţi vaccinul şi nu lăsaţi pe nimeni să-l facă!
Nu aşteptaţi până în ziua vaccinărilor!
Informaţi-vă apropiaţii de acest vaccin periculos!

[E un pliant primit pe mail]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
31 comentarii
 1. Andreea 5 Nov 2009 @ 03:14

  Mi-am facut ambele vaccinuri H1N1 si cel normal…si sunt inca in viata.Nici macar un effect secundar deocamdata …I’ll keep you posted:)

  Raspunde
 2. Ghiocel07 5 Nov 2009 @ 08:01

  La noi vaccinurile se produc, importa, avizeaza si se fac la comanda politica. Ei stiu cui si de ce. :d Epidemiologii sunt ignorati.:o

  Raspunde
 3. Canalia 5 Nov 2009 @ 09:11

  Pai ce, vine cineva sa ma vaccineze fortat?
  Eu nu-mi fac niciun vaccin. Nimeni nu ma poate atinge fara un mandat emis de un judecator. Daca pune vreun doctor mana pe mine ca sa-mi faca injectie, ii iau beregata ca la porc.

  In fiecare an sunt mini-epidemii de gripa. Sunt si cazuri in care cei infectati mor. Dar e ceva normal. Apar complicatii, unii sunt mai slabi, unii neglijeaza, altii nu se pot ingriji nicicum.

  Deci, eu refuz sa fiu vaccinat, sa nu ma trezesc peste 2 ani ca cine stie ce SIDA mi-a dat SUA.

  Raspunde
 4. Ducu 5 Nov 2009 @ 09:22
  Raspunde
 5. octavian 5 Nov 2009 @ 20:57
  Raspunde
 6. Lyra 6 Nov 2009 @ 00:14

  Merita vazut!Avem dreptul la viata…In fond totul se rezuma la …Marile Concerne:(…

  Raspunde
 7. Lyra 6 Nov 2009 @ 00:15
  Raspunde
 8. Katrina 6 Nov 2009 @ 12:43

  Gripa asta este exagerata pentru ca marile companii farmaceutice ale lumii sa castige multi, multi bani din vaccinuri, masti si pastile pentru imunitate. Chestia asta este spusa de un roman din Botosani, in prezent director general la Sterigen (firma de produse farmaceutice) din Canada. Am selectat cele mai importante declaratii din interviu – le gasiti aici .

  Raspunde
 9. Katrina 6 Nov 2009 @ 13:25

  Si inca ceva: grupurile puternice de mass-media sunt platite (foarte bine platite) pentru a promova virusul asta asta si pentru a ridica gripa porcina la nivel de infectie mortala.

  Raspunde
 10. dan 6 Nov 2009 @ 14:51

  Some pigs, turkeys and household pets have become infected with the H1N1 flu, but the pandemic virus does not yet appear to be spreading quickly among animals, the World Health Organization said on Friday.

  http://abcnews.go.com/Technology/wireStory?id=9012894

  Raspunde
 11. DJAx3L 7 Nov 2009 @ 23:00

  Deci stai un pic.. nu e voie sa refuzi vaccinul ? /:)

  Raspunde
 12. scuipatul de pe strada 8 Nov 2009 @ 21:18

  :(( Eu abia astept sa mi-l fac. Pupici!
  In Romania se scuipa pe strada, asta ar trebui sa nu mai acceptati! Ceea ce intra in casa d-voastra pe talpile pantofilor (pe holisor) se usuca pe talpi si devine particula de prafpe care o trageti pe narisoare: asa TBC, asa Gripa romana!:d

  Raspunde
 13. octavian 9 Nov 2009 @ 10:31

  un alt articol aici

  Raspunde
 14. Denisa 10 Nov 2009 @ 14:13

  eu nu mai stiu ce sa mai fac
  sa ma vaccinez sau nu
  doar sper ca institutul cantacuzino sa-si faca treaba bine
  sa nu existe nici un efect secundar sau sa ne imbolnavim grav de la vaccin
  sau sa ne imbolnavin de gripa ah1n1 din cauza acestuia
  eu cred ca o sa mi-l fac
  dar sa nu existe si alte probleme

  Raspunde
 15. Denisa 10 Nov 2009 @ 14:15

  sau sa existe si alte boli daca luam vaccinul

  Raspunde
 16. octavian 10 Nov 2009 @ 16:27

  @denisa daca vrei sa fii cobai fa-ti vaccinul.

  Nimeni nu garanteaza ca nu are efecte secundare!

  Raspunde
 17. Tzeask 10 Nov 2009 @ 21:37

  Eu nu vreau sa fac nici un vaccin X( am auzit k sunt unele cazuri in care dupa vaccinare te simti si mai rau..[-(

  Raspunde
 18. lillyana 3 Dec 2009 @ 20:23

  Eu am facut vaccin antigripal acum 2 ani… efectele secundare au aparut la cateva luni fara legatura aparenta cu vaccinul: amorteli ale degetelor, grave tulburari de circulatie in brate si mai ales degete si grave distrugeri osoase… dupa 2 ani inca nu s-a gasit un tratament eficient… Totul s-a intamplat se pare din cauza ca sufar de o boala autoimuna a tiroidei, care mi-a fost descoperita abia luna trecuta. Deci ATENTIE! Fiti siguri ca sunteti perfect sanatosi daca acceptati vaccinarea! Am omis sa mentionez ca in ianuarie am fost operata de cancer uterin, care din fericire a fost diagnosticat in timp util!

  Raspunde
 19. Mihaela 13 Jan 2010 @ 14:45

  eu mi-am facut vaccinul ,am doi copii mici si m-am gandil la ei in primul rand,au trecut 72 de ore de la vaccinare sper ca va fi bine in continuare , te ingrozesti de ceea ce citesti si te imbolnavesti numai citind , parerile sunt impartite dar fiecare e liber sa hotarasca pt propria viata , sanatate la toata lumea !

  Raspunde
 20. bulete mioara 13 Jan 2010 @ 16:29

  doamne…..sunt total debusolata.sa fac sau nu vaccinul.i am indemnat pe parintii mei sa l faca,si acum sunt extrem de speriata.au trecut 3 zile si nu au nici un fel de simptom.sa speram ca va fi bine.acum ,l am convins si pe fiul meu sa faca vaccinul,maine ar trebui sa l facem….si. nu mai stiu ce sa fac.exista riscul real de a a
  avea reactii adverse si nu vreau sa se intample ceva ,mai ales cu persoanele pe care le iubesc si care fac la indemnul meu acest vaccin.sfatuiti ma ce sa fac.stiu ca nu ma puteti ajuta,deoarece parerile sunt diverse.

  Raspunde
 21. octavian 13 Jan 2010 @ 17:41

  mioara, efectele nu se vad acum, ci in timp…

  Raspunde
 22. gabor sorin 13 Jan 2010 @ 20:18

  parerea mea esta ca vrea sa scape de populatie cu vaccinul asta porcin astai vrajeala cu vaccinul nu cred nul fac asta te omoara decat sa te vindece de ceva :)>- :)>-

  Raspunde
 23. Adrian 14 Jan 2010 @ 21:50

  Vaccinul a facut 5 victime iar cele 2 trusturi au dat asa ceva la tv..e posibi ca numarul lor sa creasca si nu ma e normal ca sa se continuue vaccinarea… un vaccin pentru o gripa care inca nu o ai este pur si simplu manipulare… sa iti scurtezi singur zilele de frica sa nu iei o raceala … oamenii slabi de inger vor fii victime sigure …iar acum se pregatesc sa vaccineze si copii intre 6 si 16 ani..cand exist deja 5 canzuri de morti dupa vaccin.. e caz penal…asta e terorism biologic.

  Raspunde
 24. tzutzu 20 Jan 2010 @ 00:26

  eu as sfatui lumea sa nu se vaccineze de ce se sperie lumea atat?…chiar nu vad ca e manipulare pe fata ….chiar asa de prosti ii cred ei pe romani?
  eu am spus tuturor sa nu se vaccineze…si ca sa vedeti…sunt din buzau…nu cunosc si nu am auzit p nimeni care sa fie macar suspectat de gripa insa cu toate astea tot incearca sa convinga lumea sa se vaccineze….acum cateva zile scria in ziar ca nu s-au vaccinat mai mult de 700 de oameni in buzau iar azi la max 3-4 zile dupa au dat la tv ca peste 14000 de oamkeni s-au vaccinat….asa ceva nu se poate…eu stau si ma intrab oare cat ma suporta lumea guvernul si conducatorii astia si manipularea si totul….sincer cred ca aceasta tara ar fi mai bine fara conducator decat cu…

  Raspunde
 25. octavian 18 Feb 2010 @ 23:16

  pentru cei care si-au luat teapa cu vaccinul sa citeasca un articol pe apropo.ro: Gripa porcina, smecheria secolului? Doar 7 decese in Romania!

  http://www.apropo.ro/news/social/gripa-porcina-smecheria-secolului-doar-7-decese-in-romania-5553411

  Raspunde
 26. criserb 8 Nov 2010 @ 23:03

  E situat pe Bul. Octavian Goga intersectie cu Calea Vitan, ca sa zic asa in centrul Bucurestiului. Uite aici mai exact.

  Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)