Sari la conținut

Nu v-ati saturat de politica?

In momentul in care avem placerea sa urmarim Jocurile Olimpice la televizor, in momentul in care putem sa ne sprijinim sportivii ce ne reprezinta la Londra, voi tot despre politica vorbiti?

Pe bune acum, eu m-am saturat de toate astea, m-am saturat sa intru pe orice pagina de pe net si sa vad scris despre alegeri. Pe facebook la fel, pe twitter la fel. Chiar mai puteti?

Cu ce va ajuta politica, cu ce va face ziua mai buna? Nu stiu dar eu n-am inteles-o niciodata. Sunt convins ca politica va face ziua mai proasta, va enerveaza si va certati cu prietenii din cauza ei si totusi continuati sa vorbiti de politica.

Ieri ma uitam la televizor si l-am vazut pe Alin castigand medalia de aur. Stiti cum m-am simtit? Extraordinar. M-am simtit mandru ca sunt roman, mi-a facut pur si simplu ziua mai buna. M-am uitat apoi la scrima, si tot asa, a fost vorba de emotii, de tensiune, de adrenalina si toate astea m-au facut sa ma simt bine. Iar apoi argintul de la judo… mi-a amplificat toate trairile de mai sus.

Dar politica, cum te poate face ea sa te simti bine?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Ciprian 31 Jul 2012 @ 12:11

    Mare dreptate ai Cristi! Zilele astea trebuie sa ne bucuram cu totii de Olimpiada si de moemtele minunate care ni le aduc sportivii nostri. Ei chiar reprezinta niste valori pe care cu totii ar trebui sa le urmam. Chiar avem o vara superba la TV si nu mai trebuie sa ne batem capul cu mizeriile policienilor. La cat mai multe medalii, Romania!

    Raspunde
  2. aHUIBAN 31 Jul 2012 @ 12:12

    Jocurile Olimpice, din punctul de cedere al politicii romanesti din zilele astea, sunt niste strategii de diversiune a populatiei :))

    Raspunde
  3. Sabina 31 Jul 2012 @ 12:36

    Nu te poate face sa te simti bine niciodata. Speram ca astazi sa vedem iar medalii si sa vorbim doar despre asta!

    Raspunde
  4. octavian 31 Jul 2012 @ 12:51

    jocurile, divertismentul au fost inventate pentru a distrage atentia oamenilor de la problemele reale ;)

    Raspunde
  5. Traian Basescu 31 Jul 2012 @ 12:53

    Nu stiu altii cum sunt, dar eu am orgasm cand ma uit la politica, in special la antena 3. d-aia nici n-am iesit la vot duminica, cat sunt eu de presedinte suspendat, am stat toata ziua pe antena 3 si nici nu stiu cand a trecut ziua, mi-am dat seama d-abia pe la 22:50 ca am uitat sa votez, dar din pacate n-am mai ajuns la urne. Oricum, felicitari Dana Grecu, Razvan Dumitrescu, Mihai Gadea, Victor Ciutacu, Adrian Ursu si toti ceilalti. M-ati facut fericit ora de ora !

    Raspunde
  6. TyT 31 Jul 2012 @ 13:17

    Gata cu politica !! In sfarsit …

    Raspunde
  7. william 31 Jul 2012 @ 13:22

    UNGURII sunt de vina ca am pierdut la canotaj !

    Vara ungurii vaslesc invers !

    :))

    serios, sa va ia DRACU pe TOTI !

    p.s.: mesajul e pentru parlamentari !

    Raspunde
  8. Vlad 1 Aug 2012 @ 20:17

    Mai uita si romanii de saracie si politica cu Jocurile astea, dar toate se termina si se revine la aceleasi discutii de rahat.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)