Sari la conținut

O alta emisiune cu final nefericit

Cel putin pentru mine.

VOCEA-ROMANIEI-FINALA-poze-semifinala-153

Ieri am adormit la finala emisiunii Vocea Romaniei iar de dimineata am avut surpriza sa aflu ca Stefan este fericitul castigator.

Nush de ce dar ma asteptam. Era singurul concurent cu care eu nu tineam. As fi preferat sa castige oricare din ceilalti 3 finalisti dar… nu a fost sa fie.

Preferata mea era tipa de 16 ani. Eu cu ea am tinut, dar sincer nu ma deranja daca ar fi iesit castigator Cristi sau Ingerasul. Nu ma deranja cat de putin pentru ca au fost buni. Dar sa castige Stefan…

Asa e la noi, cand trebuie sa voteze lumea castiga in general cel care se plange mai mult, cel care impresioneaza publicul prin ceva lacrimogen.

Chiar asa, ce a facut Stefan de-a castigat? A promis ca doneaza banii unui azil de batrani, unei case de copii sau ce a facut? Sigur a cucerit cu ceva publicul de l-a votat si tare as spune ca nu vocea i-a impresionat pe "votanti".

Dar nu pot sa zic mai multe pentru ca nu e frumos. Cum am zis, eu am adormit deci n-am votat. Ca urmare… nu prea am voie sa comentez :) Ziceam doar asa, nu tre’ sa ma bagati in seama…

Poze multe de la finala vedeti la Piticu. De acolo am furat-o si eu pe cea de sus ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Andy 27 Dec 2011 @ 10:00

    Eu chiar imi doream de data asta sa castige Stefan :) Mi-a placut cum a cantat pe tot parcursul emisiunii si mi-a placut ca a fost relaxat tot timpul (ceilalti parca isi luau vocea de scena ;) ). Nu stiu daca a dat cu “lacrimogene” pentru ca eu la fazele cu povesti fie schimbam postul, fie dadeam pe mute, dar…. oricum a cantat mai bine decat finalistul de la “Romanii au talent”.

    Raspunde
  2. serbanra 27 Dec 2011 @ 10:31

    Si mie mi-a placut Stefan. Chiar l-am votat in finala. Spre deosebire de ceilalti, are o voce calda, barbateasca. Asa cum spunea si Smiley, are o voce inconfundabila.

    Raspunde
  3. criserb 27 Dec 2011 @ 10:42

    ei, vedeti de ce “gusturile nu se discuta”? :)

    Raspunde
  4. Pitikut 27 Dec 2011 @ 11:18

    Si eu as fi vrut sa castige Iuliana, dar nu a fost sa fie.

    Raspunde
  5. Ghiocel07 27 Dec 2011 @ 11:46

    Eu as fi vrut oricare din ceilalti trei. Asta e, publicul este suveran. Nu am nimic cu vocea lui Stefan dar poza in victima, uneori era prea plin de el, ca persoana. Acum vom vedea ce evolutie va avea si ce fel de comportamnet. Ca pe cel de la Romanii au talent nu prea l-am vazut.

    Raspunde
  6. octavian 27 Dec 2011 @ 15:34

    M-am uitat doar ieri la vocea romaniei si sunt de parere ca stefan e cel mai bun, chiar consider ca a castigat pe drept.

    Raspunde
  7. mariustma 27 Dec 2011 @ 16:46

    Exact la fel cred si eu, stefan nu a fost cel mai bun.Cristi si Chircu sunt mult mai buni ca si vocea ca de asta a fost vorba nu show etc. Dar ca si la Talent sau Dansez impresioneaza mai mult cazul.

    Raspunde
  8. Crox 27 Dec 2011 @ 19:12

    Toti au fost buni, ar fi putut castiga oricare. Toti patru au dovedit ca sunt mai buni interpreti decat Moga sau Smiley. A avut un timbru aparte totusi Stefan, Iuliana a cantat impecabil, dar uneori nu e de ajuns. Chirciu a cantat putin in finala, dueturile nu l-au avantajat. Sanda nu trebuia sa cante “Mai sus” – total neinspirat Moga. Acolo a pierdut orice sansa la titlu.

    Cand au interpretat impreuna cei patru jurati, Moga s-a dat de gol (omul nu are voce) iar Smiley a fost un pic cam tacut.

    Mai socant a fost biletul de aur de Craciun primit pe nedrept de Alin Vaduva. Pacat.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)