Sari la conținut

ProTV-ul amana emisiunea "Vocea Romaniei" din cauza meciului Romania – Olanda

loredana-elena-ciubotaruPentru a evita orice problema casnica, pentru a lasa barbatii sa se uite linistiti la meciul dintre Romania si Olanda, pentru ca doamnele sa poata vedea in liniste emisiunea "Vocea Romaniei", emisiunea planificata pentru marti 16 octombrie se amana pe vineri 19 octombrie.

 

MIȘCARE STRATEGICĂ. Meciul România – Olanda, difuzat săptămâna viitoare la Antena 1, aduce modificări și în programul Pro TV. Show-ul Vocea României, difuzat în mod normal în zilele de marți, va fi transmis săptămâna viitoare vineri, începând cu ora 20.20.

[via]

Bun, cu siguranta scopul a fost audienta, nu grija lor pentru certurile din casa romanilor dar masura este buna. In felul asta ne putem uita si la una si la alta fara probleme.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. TyT 15 Oct 2012 @ 23:06

    Bravo lor , de asta Pro-ul are profiturile pe care le are , de doua ori mai mult decat antenele !

    Raspunde
  2. Sergiu Nicola 16 Oct 2012 @ 00:42

    Exact la asta m-am gândit când am citit prima oară titlul articolului: “Bun, cu siguranta scopul a fost audienta, nu grija lor pentru certurile din casa romanilor dar masura este buna. In felul asta ne putem uita si la una si la alta fara probleme.”

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)