Sari la conținut

O extensie care îți arată prețul mai mic atunci când te uiți la un produs

De vreo câteva zile mi-am instalat o extensie de care sunt foarte încântat.

Practic este o extensie care atunci când te uiți la un produs pe un anumit site îți arată de unde poți să iei același produs la un preț mai mic.

Extensia nu funcționează chiar perfect, se întâmplă să dea rateuri atunci când urmărești un produs care are specificații asemănătoare, de exemplu un telefon cu 64GB de memorie. Extensia o să-ți sugereze și produsele similare dar cu 32GB. Deci trebuie să fiți atenți.

Arată așa cum se vede în screenshot-ul de mai jos.

Funcționează pe o mulțime de site-uri și vă prezintă variante bune.

priceexpert

Atenție totuși de unde cumpărați. Sunt și site-uri dubioase pe care le recomandă, site-uri pe care prețul este mai mic, dar… se percepe taxă de transport. Sau… site-uri de unde vă vine produsul peste 10 zile.

Ideea este bună, o puteți folosi cu încredere, dar cu atenție.

Se numește Price Expert și o puteți descărca de aici. Funcționează pe toate browserele cunoscute.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. Gaben 18 Nov 2014 @ 14:20

    Bravooooooo ai descoperit apa calda:))

    Raspunde
  2. criserb 18 Nov 2014 @ 14:39

    @Gaben – tu poți să râzi cât vrei, dar eu nu știam până ieri de ea :P

    Raspunde
  3. cartus 18 Nov 2014 @ 15:12

    Pe acelasi principiu functioneaza si pricy . Ma gandesc cum si-au luat aprobarea pentru afiliere, avand in vedere ca sturile comparatoare de preturi nu prea au voie.

    Raspunde
  4. criserb 18 Nov 2014 @ 15:24

    @cartus – pricy ăsta ce-i, că nu am habar de el, tot un plugin?

    Raspunde
  5. cartus 18 Nov 2014 @ 18:32

    Da, tot un plugin pentru chrome, facut cu linkuri afiliate. Modifica situl pe care esti, de ex emag si adauga un buton langa pretul produsului cu evolutia pretului in timp si link-uri afiliate catre alte magazine, cu preturile aferente.

    Raspunde
  6. criserb 18 Nov 2014 @ 21:43

    @cartus – gata l-am găsit, îl testez și pe ăsta. Cel pe care l-am prezentat eu pare mai frumos, la design mă refer, dar la ceea ce folosește nu contează așa de mult frumusețea.

    Raspunde
  7. Victor Dulu 18 Nov 2014 @ 21:47

    E buna am impresia ca functioneaza pe platforma lui Shop-Mania.

    Raspunde
  8. criserb 18 Nov 2014 @ 22:39

    @Victor Dulu – da pe aia văd că funcționează, dar până acum nu mi-am bătut capul să văd ce-i cu aia… nici nu am auzit de ea :)

    Raspunde
  9. Paul 19 Nov 2015 @ 22:41

    Mie-mi apar doar doua optiuni la Pricy: Similare si Reduceri, insa vreau sa vad si graficul cu variatia pretului. Can you help me ? E de la mine sau de la extensie ?

    Raspunde
  10. criserb 20 Nov 2015 @ 10:04

    Uite aici una care îți arată istoricul prețului la eMAG. Vezi că acum, de BF, site-urile au schimbat linkurile pentru produse și istoricul nu ți-l prea arată. Poți în schimb să cauți denumirea produsului pe site și o să vezi că-l mai găsești o dată sau de mai multe ori. La unele din ele o să poți vedea și istoricul. În rest, extensia este ok, dar acum nu are cum să funcționeze corect dacă ei au schimbat linkurile.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)