Sari la conținut

Cartea “Pas cu pas” de Klaus Iohannis

Mâine, miercuri 19 noiembrie Iohannis lansează cartea “Pas cu pas” la târgul de carte Gaudeamus din cadrul Pavilionului Central de la Romexpo. Dacă o vreți cu autograf trebuie să mergeți la lansare.

Dacă vă mulțumește și fără autograf o găsit la aici cu 15 lei.

res_c79491aea902c0130aff4e2ed93838de

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. alex 19 Nov 2014 @ 21:57

    Am doar 17 ani si nu imi amintesc foarte bine anul 2004, atunci cand Traian Basescu a iesit presedintele Romaniei, insa stiu ca in casa se vorbea despre el, ca parintii mei l-au votat iar pe Nastase il tot criticau.
    Dar nu tin minte ca Basescu sa fi avut parte de atat sprijin, aprecieri, si incurajari din partea marei majoritate a populatiei, printre care foarte multi tineri, pe care pana acum cateva saptamani, pana sa afle de Iohannis, nu aveau nici o treaba cu politica.
    Acest om are o carisma si o putere de convingere ce le-a redat speranta romanilor, care i-au oferit sansa de a fi presedinte.
    Se pare ca nu prea ai ce sa ii reprosezi lui Iohannis din punct de vedere politic, el nefiind implicat in fapte de coruptie, iar ca primar, orasul Sibiu ii este oglinda.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)