Sari la conținut

Duba Libre – O fată și trei băieți pleacă să cucerească Mongolia

Pe Simona o urmăresc de ceva vreme în online, aproape aș putea spune că ne cunoaștem, cu toate că nu-mi aduc aminte să ne fi întâlnit vreodată. Îmi este simpatică și o urmăresc cu plăcere pentru că avem pasiuni comune, și anume călătoriile. Ea scrie foarte mișto despre călătorii de aceea vă recomand să o urmăriți și voi.

Eh, Simona, draga de ea, pentru că și-a propus să vadă cât mai multe locuri, pentru că i-a trecut ei prin cap că trebuie să vadă Mongolia a adunat lângă ea o gașcă de 3 băieți (Alex, Radu și Misteriosul) și au zis că dacă tot se duc până acolo, măcar să o facă așa cum trebuie și s-au înscris la Raliul Mongoliei.

Duba-Libre-Mongol-Rally

Vor pleca în iulie din Praga cu o dubiță cumpărată cu 800 € și or să ajungă în Mongolia când or să ajungă. Au de facut vreo 16.000 km și sunt convins că o să vedem și citim tot felul de lucruri interesante din aventura lor.

Îi găsiți pe site-ul Duba Libre, pe Facebook Duba Libre, pe Youtube și probabil multă lume o să mai scrie despre ei pentru că ceea ce fac nu este chiar la îndemâna oricui.

Au de parcurs doar câteva țări, cum ar fi: CZECH REPUBLIC, SLOVAKIA, HUNGARY, ROMANIA, BULGARIA, TURKEY, GEORGIA, ARMENIA, AZERBAIJAN, TURKMENISTAN, UZBEKISTAN, TAJIKISTAN, KYRGYZSTAN, KAZAKHSTAN, RUSSIA AND MONGOLIA.

O nimica toată ați zice :)

Pentru moment au făcut un filmuleț în care spun cum cred ei că o să fie această aventură. Eu cred că habar nu au cum o să fie. O să fie foarte greu și vor avea multe peripeții de care o să-și aducă aminte toata viața cu multă plăcere.

Prea sănătoși la cap nu sunt, dar nici nu ai cum să fii sănătos la cap și să lași patul tău de acasă pentru o asemnea aventură.

Eu le urez succes și vouă vă spun că eu îi susțin și am să mai scriu despre ei. Sunt convins că o să am ce :)

P.S. Stați cu ochii pe site și o să vedeți cel puțin un filmuleț pe săptămână, așa au promis.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)