Sari la conținut

Prezentare Mamaia 2014

A apărut filmulețul de prezentare a stațiunii Mamaia și vă spun că mie îmi place. Nu-l vedem pe Mazăre în filmuleț, dar ideea lui se păstrează. Se prezintă Mamaia așa cum este prezentată și Ibița, cu cluburi, gagici și multă distracție. Mult lux în tot ceea ce apare în filmuleț. O să vedem dacă anul ăsta o să avem mai mulți turiști ca anul trecut…

Dacă este să mă întrebați pe mine eu aș mai fi pus accent și pe plajele late și pe nisipul natural, până la urmă sunt lucruri destul de rare cu care noi ne putem mândri.

Ce părere aveți voi, vă place clipul?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. Raluca 24 Mar 2014 @ 12:14

    Puteau arata mult mai multe in 4 minute… parcul de distractii, telegondola, aqua magic..etc… cam slabut din pnctul meu de vedere.

    Raspunde
  2. sanda 24 Mar 2014 @ 12:28

    pe mine m-au convins

    Raspunde
  3. iosup 24 Mar 2014 @ 13:42

    Fain clipul. Problema e cand ajunge lumea acolo. Cica Ibita. Mereti, mah…

    Raspunde
  4. un om 24 Mar 2014 @ 13:57

    plajele late au fost pe vremuri acum sunt pline de orice altceva.
    Eu la mamaie nu ma mai duc. Ramane sa gasesc un loc mai al meu pana mai creste prunca si o sa putem calatori pe plaje curate.

    Raspunde
  5. Claudiu 24 Mar 2014 @ 14:23

    Personal, cred ca era loc de mai bine. E cam slabut pentru 4 minute. Accentul cade bine pe petreceri si nightlife, dar putea sa fie redat muuuult mai bine. Pare facut de cineva care tocmai a inceput sa manuiasca mai bine programele de editare video. Plus, siglele incredibil de comuniste de la inceput. Intr-o lume in care totul e vectorizat, intr-o lume in care siglele sunt foarte foarte intelgiente, Mamaia sta scris pe un val cu un soare idiot in colt. Ramane, pentru mine, doar la nivelul de good try.

    Raspunde
  6. Mircea 24 Mar 2014 @ 15:39

    Un clip ieftin care nu mi-a aratat nimic concret. Cum a spus cineva mai sus, se putea pune accent pe alte lucruri decat o camera de hotel, un club de noapte si un car alegoric. Nu asta este reprezentativ pentru statiunea Mamaia in mementul de fata

    Raspunde
  7. Crox 25 Mar 2014 @ 00:42

    Mamaia asta e fix cum zici. Ca Ibiza, ca…ca.. Copacabana, ca…ca.. St. Tropez. O mare chinezarie. Sa mergi toamna acolo sa vezi cat de distrusa e defapt statiunea asta supraevaluata.

    Raspunde
  8. criserb 25 Mar 2014 @ 10:18

    @Crox – clar. Eu nu merg la Mamaia, este prea scumpă stațiunea pentru ceea ce oferă și cred că îmi pot cheltui banii mai cu cap în altă parte. Am mai mers, dar în afara sezonului și pentru o zi, maxim, cât să văd și eu despre ce este vorba, ce mai este nou… poate mă convinge să merg mai des. Dar până acum nu am găsit nimic care să mă facă să merg acolo…

    Raspunde
  9. Valentin 25 Mar 2014 @ 17:01

    Clipul e destul de bine facut, mai putin partea cand vin cei doi in hotel, ea are ghete si panataloni scurti :))) sunt asa proaste fetele cateodata. Se pune accent mai mult pe viata de noapte, gagici si multa opulenta. Mie unu nu imi place statiunea Mamaia chiar o evit de ani buni.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)