Sari la conținut

O fereastra virtuala

O fereastra ideala pentru a inlocui fereastra voastra de la bloc. Sunt convins ca nu aveti asemenea “view” :P In plus imaginea din fereastra se misca in functie de directia in care te uiti, chiar iti da impresia ca te uiti la o fereastra normala.

Toti prietenii va vor invidia ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Un PROST 27 Apr 2010 @ 00:40

    Hai ca e culmea. Am trait sa o vad si pe asta. :o :o Mie cel putin mi se pare “fake” 8-|

    Raspunde
  2. criserb 27 Apr 2010 @ 01:48

    Fake? Ce ti-e si cu gusturile astea :P Mie chiar mi se pare cool. Ma gandesc ca utila e chestia pentru camerele care nu au geamuri, da o nota de lumina, de spatiu.

    Raspunde
  3. A.Dragos 27 Apr 2010 @ 07:25

    Just WOW ! Absolut geniala inventia . :)

    Raspunde
  4. cristi 27 Apr 2010 @ 12:16

    fake fake fake :d/

    Raspunde
  5. sebby 10 Jul 2010 @ 16:16

    Nu este falsa fereastra. Interesati-va si veti vedea ca exista. Un astfel de proiect am facut si eu la licenta. Si se misca cat se poate de real. Persoana care priveste spre ecran are asupra ei un senzor cu leduri infrarosu folosit pentru a afla pozitia sa. Apoi prin telecomanda wii pozitionata sub ecran si conectata la calculator prin bluetooth sunt trimise coordonatele pozitiei. Apoi aplicand niste algoritmi, imaginea este miscata pe monitor astfel incat privitorul sa aibe impresia ca se uita la o fereastra reala.
    Este super tare!

    Raspunde
  6. mo 10 Jul 2010 @ 21:31

    vreau si eu fereastra d-asta…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)